World of Warcraft Classic is online

World of Warcraft Classic is online

Ruim vijftien jaar na de lancering van het eerste World of Warcraft-spel heeft Blizzard dezelfde game opnieuw uitgebracht. Vanaf vandaag zijn de servers van World of Warcraft Classic beschikbaar.

De servers zijn inmiddels geopend, maar dit betekent niet dat spelers ook direct aan de slag kunnen met de immens populaire online rpg. Het spel is namelijk zó populair, dat er flinke wachttijden zijn voordat je de realms kan betreden. Deze wachttijden kunnen zelfs urenlang duren. Bovendien is er ook nog de kans dat je gekickt wordt tijdens het spelen. Op Reddit wordt hier volop over gediscussieerd.

 

De missie van de spelers is om een oude aartsvijand, genaamd Hogger, te verslaan. Hogger heeft zijn voormalige troon in The Elwynn Forest heroverd. World of Warcraft Classic gaat terug naar het begin van World of Warcraft, dit betekent dat alle veranderingen en toevoegingen van de afgelopen jaren ongedaan worden gemaakt

World of Warcraft: Classic emuleert de succesvolle mmorpg zoals deze rond de release in 2004 eruit zag. Het doel is om spelers het begin van de game opnieuw te laten beleven. Blizzard heeft al bevestigd dat WoW: Classic is gebaseerd op de 1.12-patch Drums of War. Eerder accepteerde World of Warcraft Classic al reserveringen voor personagenamen. Daarnaast heeft Blizzard een forum opgezetwaar ex-guildmates met elkaar in contact kunnen komen. Zoek dus snel op in welke server je destijds speelde en plaats een bericht op dit forum.

Watch on YouTube

World of Warcraft Classic is vanaf vandaag beschikbaar voor de pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Warcraft III classic zal later dit jaar gratis zijn, wanneer Warcraft III Reforged uitkomt. Dit is mijn voorspelling en daar zult u het mee moeten doen.

0
test

Het is iig wel de authentieke Vanilla ervaring uit 2005, eerst ee que van 600, uurtjes daarna dc en meteen in een que van 7000 belanden... Maar als het mij lukt op de server te komen is het wel erg leuk, ben nu level 14 op me warrior.

0

Aanbevolen voor jou