Ruimtegame Outer Wilds lanceert eind deze maand

Ruimtegame Outer Wilds lanceert eind deze maand

Uitgever Annapurna Interactive heeft een nieuwe trailer uitgebracht van Outer Wilds. Ook wordt onthuld dat het spel op 30 mei wordt gelanceerd op de Epic Games Store en Xbox One.

Outer Wilds (niet te verwarren metThe Outer Worldsvan Obsidian) is een open wereld ontdekkingsspel en speelt zich af in een zonnestelsel, waar de tijd vastzit in een eindeloze lus. De speler heeft steeds 20 minuten om de verschillende planeten te ontdekken en zo meer te weten te komen over de geheimen van het universum, voordat het zonnestelsel vergaat en weer begint vanaf het begin.

Vorige week werd nog bekendgemaakt dat Outer Wilds tijdelijk exclusief verkrijgbaar is op de Epic Games Store. Het spel komt pas naar andere platformen op een latere, nog niet bekende datum, maar volgens ontwikkelaar Mobius moet dit zo snel mogelijk gebeuren. Fans die geld hebben gedoneerd aan het Kickstarter-project van Outer Wilds, krijgen zowel een Epic Store-downloadcode als een downloadcode voor Steam, wanneer deze beschikbaar is.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Oke toch nog even over die epic store.....of eigenlijk over xbox/MS. MS heeft in zijn windows store wat games staan die x-platform zijn (play anywhere) zoals Sea of Thieves en Forza. Zou toch leuk zijn als dat deze game ook overkomt ;)

0
test

@Derper Het zou mooi zijn als dat inderdaad zo is en het lijkt aannemelijk als je weet dat de studio onlangs opgekocht is door Microsoft. Ik denk echter dat het niet zal gebeuren omdat deze game nog uitgegeven wordt door Annapurna, die zou kunnen redeneren dat ze inkomsten mislopen door hem "gratis" op het andere platform beschikbaar te maken.

0

Aanbevolen voor jou