Outer Wilds komt in juni naar Steam

Outer Wilds komt in juni naar Steam

De indiehit Outer Wilds verschijnt op 18 juni op Steam, zo heeft ontwikkelaar Mobius Digital aangekondigd.

De game is op pc op dit moment alleen op de Epic Games Store verkrijgbaar, maar dit gaat dus veranderen. Het spel is ook verkrijgbaar op Xbox One en PlayStation 4. De Steam-pagina is hier te bekijken.

Outer Wilds is een openwereld ontdekkingsspel en speelt zich af in een zonnestelsel, waar de tijd vastzit in een eindeloze lus. De speler heeft steeds 20 minuten om de verschillende planeten te ontdekken en zo meer te weten te komen over de geheimen van het universum, voordat het zonnestelsel vergaat en weer begint vanaf het begin.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Soort Majora's mask in space?

0
test

Ohhh.... als ik jullie was, Gamer.nl, zou ik het 20-minuten aspect weglaten uit de tekst. Je kan het al zien als een soort spoiler. Alles aan deze game maakt het super lastig om over te schrijven of praten :p. Desalniettemin, een absolute aanrader! Voor mij echt de topper uit 2019, misschien wel uit het vorige decennium.

0
test

@DevTrunks Spoiler vind ik wat overdreven. Mede dankzij dat punt heb ik het spel aangeschaft. Het biedt nog zoveel meer dan dat. Nog bedankt trouwens Gamer.nl, zonder jullie artikelen vol lof over Outer Wilds was deze titel misschien aan mij voorbij gegaan! Wat een game zeg, al die mysteries zelf oplossen deed mij echt denken aan hoe ik vroeger games ervoer voor de eerste keer.

0

Aanbevolen voor jou