Oscar Isaac speelt Snake in Metal Gear Solid-film omdat hij 'van de game houdt'

Oscar Isaac speelt Snake in Metal Gear Solid-film omdat hij 'van de game houdt'

Oscar Isaac speelt de rol van Solid Snake in de aankomende verfilming van Metal Gear Solid omdat hij "van de game houdt".

Dat meldt hij in een interview met Total Film. "Ik hou gewoon van de game. Ik hou van het gevoel dat de game mij telkens gaf toen ik het speelde. Het is een isolerende, droevige, eenzame game om te spelen, vol met ongelooflijke momenten gevuld met geweld en angst en vreemde, psychedelische concepten en vijanden. Er zitten allerlei psychedelische, militaire horrorsituaties in."

Ook de manier waarop de game naar oorlog kijkt, spreekt de acteur - bekend van films als Star Wars: The Force Awakens, Ex Machina en het aankomende Dune, erg aan. "In essentie is het spel anti-oorlog. Dat zijn elementen waar ik echt van hou. En zoals ik al zei, hou ik ervan om het te spelen. De grote vraag is: kunnen die thema's op een interessante manier naar film vertaald worden?"

De verfilming van Metal Gear Solid werd al in 2006 aangekondigd. Acteurs als Christian Bale en Hugh Jackman waren naar verluid in de running voor de rol van Snake. In 2014 werd bekendgemaakt dat Sony Pictures Jordan Vogt-Roberts als regisseur had gestrikt, en vorig jaar werd duidelijk dat Isaac de rol van Solid Snake zou vertolken. Een releasedatum is er nog niet.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Ik heb maar een halve game gespeeld, dus kan er niet veel over zeggen, maar Snake kwam op mij over als de zoveelste generieke uber soldier met een ruwe stem. Die heeft nauwelijks persoonlijkheid toch? Of ontwikkelt zich dat tussen MGS afleveringen?

0
test

@gotcha123 Ik heb nog nooit zoveel meegeleefd met een videogame karakter als in de eerste Metal Gear Solid. Snake is in de eerste paar uur inderdaad de zoveelste actieheld, maar na verloop van tijd krijgt het karakter enorm veel diepgang.

0

Aanbevolen voor jou