Oprichters van Torchlight-studio starten indiestudio | Gamer.nl

Oprichters van Torchlight-studio starten indiestudio | Gamer.nl

EA Sports heeft een gratis FIFA 14 Ultimate Team: World Cup-modus aangekondigd voor FIFA 14.

Travis Baldree geeft aan in zijn verklaring dat hij niet kan wachten om weer onafhankelijk en op kleine schaal games te kunnen maken. Baldree: "Werken binnen het kader van beperkte middelen is de meeste lol die ik ooit heb gehad, en dat soort werk geeft mij op een fundamentele wijze voldoening". Samen met Erich Schaefer zet hij de studio Double Damage Games op.

Baldree geeft toe dat hij het team wel gaat mi en. "Ik hou van ze allemaal, en het grootste nadeel hiervan is dat ik ze niet meer elke dag kan zien. Zij zijn de reden dat Runic succesvol is geworden en ze zijn de beste mensen die je kunt ontmoeten en mee kunt werken."

Max Schaefer, ook een van de oprichters van Runic Games en de broer van Erich Schaefer, benadrukt dat de twee ontwikkelaars als goede vrienden afscheid nemen. "[W]e wensen hen het allerbeste met hun nieuwe onderneming. Wij kijken allemaal vol verwachting uit naar wat ze gaan maken. Het gaat ongetwijfeld geweldig worden."

Runic Games werkt ondertu en aan een nieuw project. "We bijten op onze tong om er niks over te vertellen, maar we willen wachten tot we klaar zijn om iets te laten zien."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou