Opnames tweede seizoen Halo-televisieserie afgerond

Opnames tweede seizoen Halo-televisieserie afgerond

Het tweede seizoen wordt waarschijnlijk in 2024 uitgezonden

De opnames van het tweede seizoen van de Halo-televisieserie zijn klaar.

Dat heeft acteur Pablo Schreiber, die in de serie de rol van Master Chief vertolkt, bevestigd op Instagram, waar hij de crew die aan de serie werkt bedankt voor de afgelopen elf maanden aan opnames.

"Achter elke acteur van elke serie of film die je kijkt staat een team van artiesten die zich uit de naad werken om die ene uitvoering mogelijk te maken. Dit is mijn team. Elke persoon hier biedt een essentiële service waarzonder ik mijn rol niet had uit kunnen voeren. Het zijn allen getalenteerde artiesten, harde werkers die alles geven op deze reis met mij, en ook nog eens geweldige mensen. We hebben de afgelopen elf maanden veel tijd met elkaar besteed. Ze hebben mij eerlijk en geestelijk gezond gehouden. Ik had het niet zonder hen kunnen doen! Ik hou van hen! Vanuit de grond van mij hart... bedankt!!!"

Het eerste seizoen van Halo werd wisselend ontvangen door critici en fans. Verwacht wordt dat het tweede seizoen ergens in het tweede kwartaal van 2024 wordt uitgezonden.

View post on Instagram
 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Ik vond het ook wel vermakelijk. Had zelf iets meer 'source-material' willen zien. En dat de helm zo snel afging vond ik niet kunnen. Daar had ik liever een soort Mandalorian effect gehad, emotie overbrengen met een helm op kan dus prima. Maar ik vond het niet zo slecht als menig reviewer.

0

Aanbevolen voor jou