Opening Super Nintendo World voor onbepaalde tijd uitgesteld

Opening Super Nintendo World voor onbepaalde tijd uitgesteld

De opening van Super Nintendo World in Universal Studios Japan is voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Vorig jaar werd de opening ook al uitgesteld naar 4 februari dit jaar, maar die datum gaat nu dus ook niet door. Er is gekozen voor een uitstel vanwege de aanhoudende coronapandemie en de toename aan geïnfecteerde inwoners van Japan.

In een bericht op de officiële website van Universal Studios Japan valt te lezen dat het park pas opengaat wanneer de noodtoestand in Japan is afgelopen. Wanneer het park eenmaal opengaat, wordt het aantal bezoekers dat naar binnen mag "significant gelimiteerd". Op de site verontschuldigt men zich voor dit uitstel.

Het Super Nintendo World-pretpark was jaren in aanbouw en oogt als een groot Mario-level. Bezoekers dragen een polsbandje waarmee ze interactie kunnen hebben met de omgeving. Zo kunnen er via een app op de smartphone muntjes verzameld worden. Ook staan er diverse attracties gebaseerd op Nintendo-franchises, waaronder een Mario Kart-achtbaan. Uiteindelijk moeten er ook in Universal Studios-parken in steden als Hollywood, Orlando en Singapore Super Nintendo World-gedeeltes worden gebouwd.

Super Nintendo World

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Vorige week waren er hier nog reclames op TV dat het in februari open ging... Was net wel iets over op het nieuws maar ik spreek te weinig Japans om het te volgen... Ben voorlopig toch niet van plan naar Osaka te gaan dus mag ff duren wel jammer voor iedereen die (binnenkort) in Osaka is Edit: Ff nagevraagd bij mijn vrouw en zij geeft aan dat het uitgesteld is omdat het niet gepast is om iets qua amusement nu te openen in de de corona pandemie. Het is dus niet door de overheid opgelegd maar een eigen keuze van het park. Restaurants e.d. zijn hier nog open tot 20:00

0
test

@Gamegod Interessant om te horen. Mijn vriendin en ik hadden wel het idee om met onze bezoek naar Japan hier heen te gaan. Niet dat dit binnenkort zal gebeuren, we wilden sowieso wachten totdat de pandemieperikelen voorbij zijn. Ik dacht dat in Japan ook paniek was wegens de sterke toename in besmettingen en dat ze ook buitenlandse toeristen zouden weren.

0

@NightyNite Het is momenteel bijna onmogelijk om naar Japan te gaan ivm corona. Ik had 2 maanden geleden een tijdelijk visum aangevraagd omdat mijn visum voor langdurig verblijf afgewezen was en ze geven de reden waarom ie afgewezen was niet door per mail... Dit was echter nu nog steeds geldig (leverde wel een hoop stress op) en daarom ben ik nu daar maar vlieg morgen weer terug. Het aantal besmetting valt hier mee als je het vergelijkt me Nederland (ongeveer 2000 per dag) maar de regels zijn hier recentelijk verscherpt zo zijn nu alle kroegen/restaurants om 20:00 gesloten, was 22:00 toen ik aankwam. Laat maar weten als je na de pandemie richting Japan gaat, mogelijk heb ik nog een paar tips voor je. Als je niet voor de sakura bloesem gaat, raad ik je aan om ten tijde van de Tokyo game show te gaan. Is leuk om te bekijken als een gamer hoewel een groot deel in Japans is dat je niet begrijpt en games ziet die nooit in Nederland uitkomen... Ps: Ben ook zeker van plan een volgende keer naar het park te gaan.

0

🍓 Tienеrmеisjes houdеn van harde sеks - [url]http://photo886113.e17.club[/url]

0

Aanbevolen voor jou