Ook HyperX maakt monitoren met bijbehorende beugels

Ook HyperX maakt monitoren met bijbehorende beugels

HyperX heeft de Armada-reeks onthuld: twee ips-monitoren met bijbehorende en onderling uitbreide bevestigingsbeugels.

De Armada-producten werden gedurende Gamescom 2022 onthuld en voor het eerst tentoongesteld. De schermen worden daarbij steevast geleverd met een bijbehorende Armada-steun en hydraulische monitorarm — beide ook los verkrijgbaar. Een enkele beugel ondersteunt schermen tot 32 inch en ongeveer 8 kilo; de centrale steunpilaar kan (geklemd of door het bureau geboord) op diens beurt weer vier van de beugels huizen. 

HyperX' Armada-beugels zijn niet exclusief compatibel met de Armada-monitoren. Voor de producten uit eigen stal wordt een uniek hot-swappable bevestigingsplaatje geleverd, maar er zijn ook verloopjes voor VESA's 100 x 100 en 75 x 75 standaardbevestiging. 

Watch on YouTube

De HyperX Armada 25 FHD is een 24,5 inch grote ips-monitor, met 1080p-resoluties op 240 hertz. De geheel vlakke monitor komt, net als diens grotere broertje, met een 1 milliseconde responstijd (GtG) en compatibiliteit met Nvidia's G-Sync. Over kleurrealisme en piekhelderheden doet HyperX hier nog geen beloftes.

HyperX' ietwat grotere Armada 27 QHD biedt precies 27 inch aan schermdiagonaal, met een 1440p-resolutie op 165 hertz. Het scherm is minder op esports gericht en moet zich aanlokkelijker opstellen voor avonturengames en open werelden. Daarbij hoort volgens HyperX een DisplayHDR 400-vaandel (10-bit kleurdieptes op minimaal 400 nits).

Profielaanzicht van de HyperX Armada 27 QHD op het bijbehorende standaard, met vrij verstelbare arm.

De HyperX Armada-reeks moet binnenkort verkrijgbaar zijn. Officiële europrijzen blijven nog uit op HyperX' webwinkel, maar de Amerikaanse adviestarieven zijn als volgt:

  • HyperX Armada 25 FHD — 449,99 dollar

  • HyperX Armada 27 QHD - 499,99 dollar

  • HyperX Armada Single Mount — 109,99 dollar

  • HyperX Armada Add-on Mount — 79,99 dollar

HyperX is overigens niet de eerste fabrikant die zowel in de monitoren als beugels duikt. Onder meer NZXT ging kort geleden nog voor NZXT Canvas-reeks, ook bestaande uit ips-monitoren voor gamers en optionele monitorarmen. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou