Ontwikkelaar Zynga sluit deal met Facebook voor vijf jaar | Gamer.nl

Ontwikkelaar Zynga sluit deal met Facebook voor vijf jaar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

FarmVille is de meest gespeelde game op het sociale netwerk FaceBook en heeft op het hoogtepunt 70 miljoen spelers in een maand getrokken. Eerder werd bekend dat Zynga ontevreden was met het 'FaceBook Credits'-systeem. Het systeem houdt in dat FaceBook ongeveer dertig procent van de bestedingen van spelers krijgt, waardoor Zynga een groot deel van de omzet misloopt.

"We zijn enthousiast over Facebook's toewijding aan social gaming en Zynga, en we kijken ernaar uit om samen met hen wereldwijd de beste social gaming ervaring aan te bieden", aldus Mark Pincus, oprichter van Zynga. "We kijken ernaar uit met Zynga te blijven samenwerken en om de ervaringen voor Facebook gebruikers die Zynga games spelen te verbeteren", voegt Sheryl Sandberg, directeur van Facebook, toe.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou