Ontvang hoge kortingen op de beste Ubisoft-games

Ontvang hoge kortingen op de beste Ubisoft-games

Het is weer tijd voor een nieuwe Ubisoft-uitverkoop, waarin de beste games van de uitgever voor mooie bedragen binnen te slepen zijn. Lees daarom verder om erachter te komen welke games nu goedkoper zijn dan ooit.

Dit artikel wordt mede mogelijk gemaakt door Ubisoft. Lees hier wat dat betekent.

Ubisoft is al jaren een van de grootste uitgevers en de ontwikkelaar van talloze games. Zo kent iedereen de Assassin’s Creed-reeks, maar zijn ook franchises als Far Cry, Watch Dogs en Just Dance enorm populair. De volgende tien Ubisoft-games kunnen nu met de hoogste kortingen in de Ubisoft Store worden aangeschaft.

10. Watch Dogs Legion

In Watch Dogs ga je als hacker door het leven en neem je het op tegen grote criminele organisaties. Ook in het derde deel, Watch Dogs Legion, staat het hacken weer centraal. De game kent echter een unieke feature. Iedere npc die rondloopt in de spelwereld kan namelijk gerekruteerd worden voor je eigen hackerscrew, om dit personage vervolgens zelf te kunnen besturen. Dit kan een professionele crimineel zijn, maar bijvoorbeeld ook een oud omaatje met een wandelstok. Die crew, onderdeel van de Dedsec-organisatie uit eerdere delen, verzet zich tegen de overheid die de stad als een politiestaat met constante monitoring van burgers onder de duim houdt.

Watch Dogs Legion is nu tijdelijk beschikbaar voor slechts 19,80 euro. Schaf de game aan voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S of Xbox One.

9. Assassin’s Creed 4: Black Flag

Assassin’s Creed 4: Black Flag is een van de favoriete Assassin’s Creed-games van menig fan. De game verscheen in 2013 en staat inmiddels bekend als een van de beste delen uit de reeks. In Black Flag spendeer je veel tijd op de open zeeën in de Gouden Eeuw van piraterij. Het verhaal volgt Edward Kenway, die ingehuurd wordt door piraten om als kapitein van een vloot het tegen gevaarlijke vijanden op te nemen. Naast verschillende zeeën ontdekt de speler ook grote gebieden, zoals de steden Havana, Kingston en Nassau.

Assassin’s Creed 4: Black Flag kost nu tijdelijk maar 6,60 euro. Wees er snel bij en koop deze game voor pc.

8. Far Cry 5

Far Cry 5 was een enorm succes toen de game in 2018 verscheen. Inmiddels is de game namelijk al meer dan 25 miljoen keer verkocht. Dat succes heeft Far Cry 5 mede te danken aan het verhaal dat zich afspeelt in het fictieve Amerikaanse Hope County. Hier heeft een prediker genaamd Joseph Seed grote invloed over de lokale bevolking gekregen. Hij beweert hen te beschermen tegen de ‘Collapse’, een globale ramp die het einde van de samenleving zou inluiden. Daarom is hij zoveel mogelijk mensen aan het rekruteren voor zijn ‘doomsday cult’.

Naast het spannende verhaal is Far Cry 5 wederom een uitstekende shooter waarin de speler een uitgebreide open wereld kan verkennen. Ook voegt Far Cry 5 een compagnonsysteem aan de game toe, dat je laat kiezen tussen enkele bondgenoten om je op je missie te vergezellen.

Far Cry 5 voor pc is nu verkrijgbaar voor 12 euro.

7. Mario + Rabbids Kingdom Battle

In 2017 ging Nintendo een samenwerking aan met Ubisoft om een unieke game te ontwikkelen: Mario + Rabbids Kingdom Battle. In dit spel worden de gekke konijnen uit de Rayman-games aangekleed met kostuums uit Nintendo-spellen, terwijl ook bekende Nintendo-personages als Mario en Peach in de wereld rondlopen. De gameplay is tactisch, turn-based en heeft veel weg van spellen als Xcom. De visuele stijl is echter typisch Nintendo, waardoor beide studio’s hun eigen stempel op dit spel weten te drukken. De combinatie van een luchtig verhaal met de diepgaande gameplay en leuke personages is de reden dat Mario + Rabbids Kingdom Battle bij verschijning zo goed ontvangen werd.

Mario + Rabbids Kingdom Battle is nu in de uitverkoop voor slechts 14,80 euro voor de Nintendo Switch.

6. Just Dance 2022

Helemaal losgaan voor de tv kan op geen betere manier dan met Just Dance. Ieder jaar verschijnt er weer een nieuw deel in de serie, met Just Dance 2022 als meest recente uitgave. Just Dance 2022 bevat meer dan veertig liedjes, waaronder nieuwe releases als Happier than Ever van Billie Eilish en oudere hits als Love Story van Taylor Swift. Na het uit je hoofd leren van die dansmoves hoeft de pret echter nog niet gedaan te zijn. Zo is er al jaren een Just Dance Unlimited-abonnement, dat nog eens meer dan zevenhonderd nummers aan de collectie toevoegt.

Voor de echte dansers is Just Dance 2022 nu in de aanbieding. Koop de Nintendo Switch-versie voor slechts 39,59 euro.

5. Riders Republic

Vorig jaar verscheen Riders Republic, een enorme game voor spelers waarin extreme sporten beoefend kunnen worden. Denk hierbij aan downhillen en skiën. De game bestaat uit een volledige open wereld, die de speler al scheurend van de berg met andere spelers verkent. Op één server kunnen honderden mensen tegelijk rondfietsen, skiën of zelfs vliegen. De grote trekpleisters van de game zijn de ‘Mass Races’, waarin maar liefst 64 spelers tegelijk deelnemen aan drie chaotische races richting de eindstreep.

Ontvang nu 50 procent korting op de Gold Edition van Riders Republic en betaal 50 euro in plaats van 100 euro. De game is verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

4. Rainbow Six Extraction

Begin dit jaar verscheen Rainbow Six Extraction. In deze game, die met voorkeur in drietallen gespeeld wordt, krijgt de speler de opdracht om verschillende missies uit te voeren in gebieden die overlopen zijn door een groot aantal unieke aliens. Iedere ronde die het drietal begint belooft een moeilijkere uitdaging, maar succesvol een ronde overleven brengt steeds betere beloningen op. Wanneer de speler een Operator verliest in een gebied, kunnen ze deze Operator niet gebruiken totdat ze een reddingsmissie succesvol hebben voltooid.

Rainbow Six Extraction Deluxe Edition is nu in de aanbieding van 59,99 euro voor 47,99 euro. Koop de game voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One of pc.

3. Immortals Fenyx Rising

In 2020 bracht Ubisoft niet alleen de gigantische openwereldgame Assassin’s Creed Valhalla uit, maar ook het volledig nieuwe Immortals Fenyx Rising. Deze game heeft een open wereld die wat weg heeft van bekende titels als The Legend of Zelda: Breath of the Wild en de Assassin’s Creed-games. De wereld van Immortals is kleurrijk en boeiend om te verkennen, het verhaal en de personages - gebaseerd op de Griekse mythologie - zijn grappig en interessant, terwijl de gevechten je met gemak tot het einde van de game bezighouden.

De pc-versie van Immortals Fenyx Rising kost nu 19,80 euro. De Switch-versie kost 24 euro, terwijl de PlayStation 4- en Xbox One-versies 28 euro kosten.

2. Assassin’s Creed Valhalla

Assassin’s Creed Valhalla heeft een van de grootste open werelden ooit gemaakt in een videogame, met talloze activiteiten verspreid over de map. Het verhaal volgt een Viking-invasie in het jaar 873 in Groot-Brittannië. De speler gaat aan de slag met het personage Eivor, een mannelijke óf vrouwelijke Viking die middenin het conflict tussen de Brotherhood van Assassins en de Templar Order belandt. Niet alleen kan de speler talloze hoofd- en zijmissies voltooien, ook is er de mogelijkheid om een nederzetting op te bouwen en deze uit te breiden gedurende de game. Assassin’s Creed Valhalla heeft inmiddels al meerdere updates en dlc ontvangen, waardoor het alles behalve korte avontuur nu nóg meer content biedt om je lang genoeg bezig te houden.

Assassin’s Creed Valhalla kost nu 24 euro op pc. Op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One kost de game 35 euro.

1. Far Cry 6

Far Cry 6 is het nieuwste deel in de franchise en verscheen afgelopen oktober. De game bevat de grootste open wereld in een Far Cry-game tot nu toe en is geïnspireerd door het eiland Cuba. Op dit eiland, genaamd Yara, heerst ‘El Presidente’ Antón Castillo met de ijzeren hand. Het gezicht van deze dictator doet vast een belletje rinkelen, aangezien hij wordt gespeeld door niemand minder Giancarlo Esposito, onder andere bekend van zijn rol als Gustavo Fring in Breaking Bad. Far Cry 6 zit vol met content waardoor de speler zich voorlopig niet hoeft te vervelen. Het prachtige eiland smeekt om verkend te worden, met een boeiend verhaal dat de speler tot de laatste seconde vasthoudt.

Far Cry 6 Gold Edition is nu verkrijgbaar voor 59,99 euro, in plaats van 99,99 euro. Koop de game voor PlayStation 4 of Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@coola vind black flag nog steeds geweldig. Fenyx erg mee vermaakt. Watch dogs legioen voor de ps5 gehaald voor 10 bij een GameStop moet ik nog steeds uitpakken :-)

0

@coola vind black flag nog steeds geweldig. Fenyx erg mee vermaakt. Watch dogs legioen voor de ps5 gehaald voor 10 dollar bij een GameStop moet ik nog steeds uitpakken :-)

0

Vergeleken met Gta 5 , red dead 2 , witcher 3 , cyberpunk en elden ring zijn dit allemaal troep en laat nog een staan zonder microtransacties.

0
test

@Roronoazoro Nou Cyberpunk scoorde ook niet al te geweldig.

0

Aanbevolen voor jou