Ontdek twee nieuwe Verborgen Verhalen in de Ubisoft-app

Ontdek twee nieuwe Verborgen Verhalen in de Ubisoft-app

De Ruiter van Octopus en Weerwraak

Vandaag zijn er twee nieuwe Verborgen Verhalen vrijgegeven via de Ubisoft Special-app.

De Verborgen Verhalen verschijnen exclusief in de Ubisoft Special-app. In deze app kun je je verdiepen in de nieuwste Ubi-games en ontdekken wat de verhaallijnen van deze games zijn. Ook kun je kennismaken met de belangrijkste personages. Tijdens het lezen kun je ook interactieve elementen gebruiken om dieper in te gaan op historische termen en gebeurtenissen die in het verhaal voorkomen.

De verhalen zijn geschreven door Manon Uphoff en Marcel van Driel en spelen zich af in de piratenwereld van Skull and Bones. De twee schrijvers nemen je mee door de belangrijkste plekken uit de game, zoals schepen, eilanden en andere onderdelen. Zo krijg je alvast een idee wat je straks allemaal in de map van die game kunt verwachten.

Het eerste verhaal, De Ruiter van de Octopus, is geschreven door Manon Uphoff. In 1995 debuteerde zijn met de verhalenbundel ‘Begeerte’. Ze zegt over haar deelname aan het project: “Met duivels plezier heb ik aan dit piratenverhaal gewerkt en die duik genomen in de wereld van games. Bijzonder dat jongeren hierdoor in aanraking kunnen komen met literatuur.” 

Daarnaast schreef Marcel van Driel het verhaal Weerwraak. “Wat was het heerlijk om in de geweldige en gewelddadige wereld van Skull and Bones te mogen duiken! En dat terwijl de game nog niet eens is gereleased! Ik weet zeker dat gamers mijn piratenverhaal gaan verslinden want het is minstens zo spannend als de game. Ik hoop dat ze daarna ook een boek oppakken in afwachting van Skull and Bones!”aldus de schrijver.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou