Ongewenste gasten verschijnen op Gamescom Opening Night Live-podium

Ongewenste gasten verschijnen op Gamescom Opening Night Live-podium

In navolging van The Game Awards vorig jaar

Na The Game Awards vorig jaar verschenen er ook op het podium van Gamescom Opening Night Live vanavond mensen op het podium die daar niet thuishoorden.

Net na de intro van de show, waarbij een trailer van Starfield werd getoond, klommen twee mensen uit het publiek ongevraagd op het podium en riepen ze "Bill Clinton wants to play GTA6", refererend naar Grand Theft Auto 6. De heren werden binnen enkele seconden weer van het podium afgehaald.

De persoon die kort te horen was, verscheen eerder al ongewenst in Duitse televisieprogramma's. Onlangs riep hij in een Duitse voetbalshow over GTA 6, en een paar jaar geleden viel hij een spelshow binnen.

Keighley gaf meteen daarna aan teleurgesteld te zijn. "Het is zo'n speciale avond voor ontwikkelaars, en om dan iemand zich zo te zien gedragen... maar we gaan door met de show. Het is jammer om dit te zien gebeuren."

Het is niet voor het eerst dat dit gebeurd tijdens een show van presentator en organisator Geoff Keighley. Tijdens The Game Awards afgelopen december verscheen ook iemand op het podium tijdens het uitdelen van de Game of the Year-awards aan Elden Ring-ontwikkelaar FromSoftware. Ook daar werd Bill Clinton genoemd.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Wat een debiel, komt duidelijk aandacht tekort

0
test

Tijd dat de beveiliging op ome Geoffs evenementen verbeterd wordt.

0

Aanbevolen voor jou