Oefen op je gemene lachje in Evil Genius | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Waarom altijd de good guys zijn, zullen de mensen bij Elixir Studio, de makers van Republic: The Revolution, zich hebben afgevraagd toen ze op het idee kwamen voor Evil Genius. Ze hebben volledig gelijk, gamers willen ook wel eens de bad guy spelen.

Evil Genius maakt jou tot hoofd van een organisatie die de wereld wilt veroveren. De geheime basis is hierbij nog niet inbegrepen, en die zal jij dan ook moeten bouwen. Je zal zelfs de mogelijkheid hebben om een duikboot-dock te maken. Een kleine pier voor jouw privéjacht is natuurlijk ook nooit weg, voor als je moet ontsnappen. Bedenk dus de meest ingenieuze plannetjes om de wereld te veroveren. Maak vallen tegen spionnen van de geheime diensten, barakken om je troepen te huizen en laboratoria om nieuwe wapens te ontwikkelen.

Vandaag is een trailer van bijn 79MB vrijgegeven, waarin een briefing van geheime agenten wordt getoond. In deze briefing wordt snel, en met de nodige humor, waar de hele game door omgeven wordt, uitgelegd hoe je basis er uit gaat zien.

Download de trailer hierzo. Quicktime is echter vereisd voor het filmpje, dat bijna anderhalve minuut duurt. Download dat op deze locatie Als alles goed is komt Evil Genius 29 oktober uit.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou