Oddworld: Soulstorm komt deze week op Nintendo Switch uit

Oddworld: Soulstorm komt deze week op Nintendo Switch uit

De Switch-versie van Oddworld: Soulstorm verschijnt op 27 oktober, oftewel aanstaande donderdag.

Afgelopen zomer werd al aangekondigd dat de game nar Switch zou komen, maar nu pas is de releasedatum bekend. Hieronder is daarnaast nieuwe gameplay te bekijken van het spel.

Het gaat om de 'Oddtimized Edition' van de game. Het spel komt niet alleen digitaal uit; er verschijnen ook twee fysieke edities. In de Limited Oddition zitten naast de game ook een metalen hoes en drie artprints, en in de Collector's Edition zitten naast bovenstaande content onder andere een figurine van Abe, een artbook, stickers en een sleutelhanger.

Oddworld: Soulstorm kwam in april vorig jaar uit op PlayStation 5, PlayStation 4 en Epic Games Store. In november vorig jaar volgde een release op Xbox-consoles en in juni dit jaar op Steam. De remake van de eerste Oddworld, genaamd New 'n Tasty, is al enkele jaren voor de Switch verkrijgbaar.

Oddworld: Soulstorm speelt zich af na New 'N Tasty en draait om Abe's imago als held, en zijn kans om de wereld te veranderen. De gameplay bestaat grotendeels uit platformen, maar kent ook lichte rpg-elementen. Het spel is een losse remake van het oorspronkelijke Oddworld-vervolg Abe's Exoddus, maar vertelt ook deels een nieuw verhaal.

Watch on YouTube
Oddworld: Soulstorm
Oddworld: Soulstorm

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou