NZXT introduceert Canvas-monitoren en eigen monitorarmen

NZXT introduceert Canvas-monitoren en eigen monitorarmen

Hardwarefabrikant NZXT stapt in de schermen en introduceert twee qhd-monitoren en twee eigen monitorarmen.

NZXT's Canvas-reeks bestaat momenteel uit een vlak 27 inch-model en een curved 32 inch-variant. Beide displays hebben een qhd-resolutie (2560 x 1440 pixels) op 165 hertz, met een responstijd van 1 milliseconde. De panelen ondersteunen HDR10-kleurdiepte en zijn compatibel met HDR10. Over de verwachte piekhelderheid van de panelen heeft NZXT vooralsnog niets beloofd.

Meerdere aanzichten van de witte NZXT Canvas 32Q Curved en de zwarte NZXT Canvas 27Q monitoren.
Achteraanzicht van twee NZXT-monitoren aan de NZXT Dual Monitor Arm.

NZXT pakt de context van de schermen op een alternatieve wijze aan. De schermen zijn allereerst verkrijgbaar met of zonder hun standaard poot, of met NZXT's eigen verstelbare monitorbeugel. Zowel de schermen als de vaste standaarden zijn in zwart of wit te bestellen; de hydraulische beugels zijn steevast zwart.

De kleinere Canvas 27Q heeft een vanafprijs van 409 euro; de Canvas 32Q Curved kost 499 euro. Voor de vaste poten geldt een meerprijs van 50 euro. De enkele monitorbeugel kost 169 euro; de variant met dubbele arm kost 239 euro. NZXT's beugels zijn onder VESA-standaard (75x75 of 100x100 mm) ook compatibel met andere monitoren, in ieder geval tot 32 inch grootte en 10 kilogram aan gewicht.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou