Nordic Games overweegt Crytek USA voor Darksiders 3 | Gamer.nl

Nordic Games overweegt Crytek USA voor Darksiders 3 | Gamer.nl

EA Sports heeft een gratis FIFA 14 Ultimate Team: World Cup-modus aangekondigd voor FIFA 14.

"We gaan volgens mij volgende week zitten om alle opties te bespreken", aldus Nordic CEO Lars Wingefors in een interview met Game Informer. "Het kost erg veel tijd om games te maken. Je gaat dit jaar geen nieuwe Darksiders zien. Ik geloof niet in het uitbrengen van een slecht vervolg."

Darksiders werd ontwikkeld door Vigil, dat bij de veiling van a ets en studio's van THQ in eerste instantie door niemand werd opgekocht. Uiteindelijk vormde Crytek de ontwikkelaar om tot Crytek USA. Nordic kondigde gisteren aan dat het de rechten voor THQ-series Darksiders en Red Faction heeft gekocht. Daarnaast heeft het MX vs ATV en het grootste deel van twee resterende pakketten met uitgeefrechten en gelicenseerd titels gekocht, waaronder uDraw, de Blob, Stacking en Costume Quest.

Titan Quest

Wingefors sluit niet uit dat sommige IP's uiteindelijk worden doorverkocht. "Ik weet zeker dat we dit jaar een oplo ing kunnen vinden voor minstens één van de IP's, of een aantal. Mi chien deze zomer. Er zal veel worden gediscu ieerd op E3, maar het is moeilijk om te zeggen. Ik sta open voor alles en ben flexibel. Ik vertrouw een handdruk. Ik moet gewoon de juiste mensen vinden." Wingefors laat weten dat hij in ieder geval een zwak heeft voor de MX vs ATV-reeks en Titan Quest. "Ik weet zeker dat je in de toekomst een vervolg op Titan Quest gaat zien, maar ik weet niet wanneer."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou