Nog meer Mario Kart 8 Deluxe dlc-tracks uitgelekt

Nog meer Mario Kart 8 Deluxe dlc-tracks uitgelekt

Er zijn inmiddels nog meer parcoursen uitgelekt die mogelijk naar de Booster Course Pass voor Mario Kart 8 Deluxe komen.

Vorige week lekten er al een aantal toekomstige tracks uit. Dit vanwege een banner die dataminers vonden. De banner van de dlc was al eerder getoond, maar had toen lege vakjes. In de gevonden banner waren echter screenshots te zien van diverse aankomende tracks. In het nieuwtje van vorige week worden die tracks genoemd.

Inmiddels hebben dataminers echter nog meer tracks gevonden in deze banner. Het gaat om Waluigi Pinball (DS), Waluigi Stadium (GameCube) en Delfino Plaza (DS). Ook is er een parcours met ijs als thema te zien, al is het voor dataminers niet duidelijk om welke track het precies gaat.

Officieel zijn alleen de eerste acht tracks, die onderdeel zijn van het eerste pakket, bekend. Dat eerste pakket is inmiddels verkrijgbaar. De Booster Course Pass voor Mario Kart 8 Deluxe is nu beschikbaar voor 24,99 euro, of gratis wanneer men een Nintendo Switch Online-abonnement met uitbreidingspakket heeft. In totaal geef dit spelers toegang tot 48 parcoursen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou