Nog meer gameplaybeelden van Assassin's Creed Jade uitgelekt

Nog meer gameplaybeelden van Assassin's Creed Jade uitgelekt

Er zijn nog meer gameplaybeelden van de aankomende mobiele game Assassin's Creed Jade online verschenen.

Afgelopen weekend lekten er al gameplaybeelden van Assassin's Creed Jade uit. In de nieuwe beelden - die hieronder zijn te zien zolang Ubisoft ze niet offline laat halen - zijn wat stealthsecties en gevechten te bekijken. Ook wordt er over daken gerend. Verder is er een YouTube-video met muziek uit de game uitgelekt.

Codename Jade werd aangekondigd tijdens een Ubisoft Forward-presentatie in september. De game komt uit op Android en iOS en speelt zich af in het oude China. In het spel kunnen spelers onder andere de Chinese Muur kunnen bezoeken en beklimmen. Ubisoft maakt verder bekend dat spelers voor het eerst zelf hun personage kunnen creëren en personaliseren.

Er is nog niets bekend over de releasedatum, het verhaal of het verdienmodel van de game. Er zou op dit moment voor een select aantal spelers een bètatest worden gehouden, waar deze beelden vermoedelijk van komen.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@coola Ziet er zeker goed uit voor een mobiele game. Ik vermoed wel dat hier met een controller gespeeld wordt anders ziet de combat er wel gelikt uit op een touchscreen. Ben toch wel benieuwd

0
test

Heb zojuist de toegangsmail voor de test ontvangen. Vanavond even kijken of het wat is :-) In de mail spreken ze zelf over een alpha test. Geen beta :-)

0
test

@archangel1110 mag je daar wel over praten? Geen idee of het onder NDA staat haha

0
test

@Markus88 Op dit moment heb ik nog nergens voor getekend / mee akkoord gegaan. Misschien dat ik vanavond, wanneer ik de app via Testflight kan downloaden, een agreement krijg. Maar momenteel zeg ik nog niets verkeerds :-)

0

Aanbevolen voor jou