Nog 40 dagen tot de Xbox One-lancering | Gamer.nl

Nog 40 dagen tot de Xbox One-lancering | Gamer.nl

EA Sports heeft een gratis FIFA 14 Ultimate Team: World Cup-modus aangekondigd voor FIFA 14.

Wij weten dat velen van jullie mi chien wel van plan zijn om een console uit een van onze naburige landen te importeren. Sterker nog, wij plannen op dit moment zelf een reisje naar Duitsland om op tijd de nieuwste telg van Microsoft onder onze tv te kunnen zetten. En zelfs als je netjes het geduld kunt opbrengen om tot de Nederlandse launch te wachten, ben je vast nieuwsgierig wat dat kastje straks allemaal kan en hoe de lancering in de rest van de wereld verloopt.

De komende 40 dagen houden we jullie dan ook op de hoogte via ons Xbox One lanceringsdo ier. Hierin gaan we de komende tijd alle kanten van de console die we kunnen verzinnen grondig onder de loep nemen. Eerder gaven we bijvoorbeeld al een historische verklaring voor het uitstel van de Xbox One in ons land, en zetten we alle launchgames op een rijtje.

De Xbox One verschijnt op 22 november in een deel van Europa, namelijk Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Op die datum lanceert de console ook in Australië, Brazilië, Canada, Mexico, de Verenigde Staten en Nieuw-Zeeland. De opvolger van de Xbox 360 ligt straks voor 499 euro in de winkels en wordt geleverd met een controller, de vernieuwde Kinect-sensor en een headset. In de speciale Day One-edition zit ook een code om gratis FIFA 14 te downloaden. In ons land komt de One in de loop van 2014 beschikbaar, al is een exacte datum nog niet bekend. Als goedmakertje voor het lange wachten krijgt iedereen die al een pre-order uit had staan twee gratis games van Microsoft.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou