No Man's Sky voor het eerst sinds lancering 'grotendeels positief' op Steam

No Man's Sky voor het eerst sinds lancering 'grotendeels positief' op Steam

Vijf jaar na lancering is No Man's Sky voor het eerst als 'grotendeels positief' bestempeld op Steam.

Op Steam kunnen gebruikers recensies achterlaten. Doordat de game op lancering in 2016 volgens velen niet de verwachtingen inloste, waren de recensies dan ook veelal negatief. Kort na lancering stond de gemiddelde beoordeling op 'overweldigend negatief'. 

Na vele gratis uitbreidingen en updates staat de gemiddelde beoordeling nu op 'grotendeels positief'. Ontwikkelaar Hello Games laat weten dat dit gemiddelde na de lancering van de Frontiers-uitbreiding vorige week werd bereikt.

Steam-recensies geven niet altijd een correct beeld van de algemene kwaliteit van een game - soms worden games ook gebombardeerd met negatieve recensies om een punt te maken. Toch is het nog altijd een belangrijke graadmeter voor ontwikkelaars, zo geeft Hello Games aan. "Vijf jaar lang moesten mensen die No Man's Sky gingen kopen dat doen ondanks een rode of gele waarschuwing naast de naam."

No Man's Sky verscheen op 9 augustus 2016. Sindsdien heeft Hello Games verschillende grote uitbreidingen voor het spel uitgegeven en wordt het spel tegenwoordig beter ontvangen. In de afgelopen vijf jaar is er onder andere vr-ondersteuning, verbeterde graphics voor de nieuwe consoles, cross-platform multiplayer, de mogelijkheid om basissen te bouwen en veel nieuwe flora en fauna op de verschillende planeten toegevoegd. Via de Frontiers-update die vorige week is uitgekomen is het mogelijk om eigen dorpen op te richten en te besturen.

No Man's Sky

No Man's Sky kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Moet je voorstellen wat een kans ze hadden gehad als ze niet eerst iets hypten wat ze niet hadden en uitgaven.

0

En terecht. Die gasten blijven maar leveren! 5 jaar lang en 17 updates (GRATIS)

0

@MrGizMo Doen genoeg anderen ook maar daar wordt voornamelijk commentaar op gegeven. En ja het is indrukwekkend maar goed de launch was allesbehalve goed en dus was er ook veel te verbeteren.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou