No Man's Sky komt op 7 oktober naar Nintendo Switch

No Man's Sky komt op 7 oktober naar Nintendo Switch

No Man's Sky is vanaf 7 oktober op Nintendo Switch verkrijgbaar.

Dat heeft Hello Games aangekondigd. Begin dit jaar werd No Man's Sky al voor de Nintendo Switch aangekondigd. Een releasedatum werd toen niet gegeven, al werd gezegd dat het spel ergens deze zomer uit zou komen. 

De releasedatum is nu dus 7 oktober geworden. De game komt zowel fysiek als digitaal uit. Op dezelfde dag komt ook een fysieke PlayStation 5-versie uit. De fysieke edities worden uitgegeven door Bandai Namco.

No Man's Sky verscheen op 9 augustus 2016 op PlayStation 4 en kwam daarna ook naar andere platforms. De game viel op release niet bij iedereen even goed in de smaak, maar sindsdien heeft ontwikkelaar Hello Games vele grote uitbreidingen uitgegeven en wordt het spel tegenwoordig beter ontvangen.

In de afgelopen vijf jaar is er onder andere vr-ondersteuning, verbeterde graphics voor de nieuwe consoles, cross-platform multiplayer, de mogelijkheid om basissen te bouwen en veel nieuwe flora en fauna op de verschillende planeten toegevoegd. Alle updates - behalve de vr-ondersteuning - zijn onderdeel van de Switch-versie.

Hieronder is een nieuwe trailer te bekijken.

Watch on YouTube
No Man's Sky

No Man's Sky kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Perfecte switch game als het een beetje goed draait

0
test

@alex201 Ben best geinteresseerd in deze game. Kan je mij iets meer vertellen waarom ik deze game zou moeten hebben voor de Switch? :) Anders wil ik deze wel aanschaffen

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Ik twijfel echt welke van deze twee versies ik ga halen. Het lijkt mij een chille game voor op de switch, maar ik denk dat de VR ondersteuning op PS5 ook echt gaaf wordt.

0

@Tokumei Ja dat vraag ik me af. Tuurlijk lijkt het me een leuke gedachte om de game in VR te beleven, net als Minecraft. Maar het blijft toch eigenlijk wel een typische game die je lekker lui op de bank of in bed speelt voor de lange termijn. Het is er eentje met een redelijke tijdsinvestering, eentje die met een headset op je hoofd me erg vermoeiend lijkt.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor Dat is ook zo, maar ik ben dan weer zo raar dat ik een PS5 doosje zou willen voor een game die ik op de PS5 speel.

0

VR op de PS4 was ook al erg gaaf kan ik uit eigen ervaring zeggen @Tokumei

0

Aanbevolen voor jou