Kijk hier om 16:00 uur naar de Nintendo Indie World-presentatie

Kijk hier om 16:00 uur naar de Nintendo Indie World-presentatie

Nintendo zendt vanmiddag een nieuwe Indie World-presentatie uit, zo heeft het bedrijf zojuist aangekondigd.

Morgen - op 11 mei - begint de presentatie om 16:00 uur Nederlandse tijd. De presentatie is dan via onderstaande video te bekijken. Het bedrijf meldt dat kijkers zo'n twintig minuten aan beelden kunnen verwachten van aankomende indiegames voor de Switch. Welke games er getoond gaan worden, is nog niet bekend. 

Eerder deze week onthulde Nintendo diens fiscale jaarcijfers. Tot en met 31 maart zijn er 107,65 miljoen exemplaren van de Nintendo Switch verscheept. Nintendo verwacht in dit fiscale jaar, dat loopt tot 31 maart 2023, nog zo'n 21 miljoen exemplaren van de Switch te verkopen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik lees nooit geen uitbundige berichten als Indie World weer word aangekondigd maar terwijl dit toch een heel belangrijke platvorm is geworden is geworden. Ik kijk hier toch erg naar uit en hoop op mooie nieuwe parels en natuurlijk op Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge en Hollow Knight: Silksong.

0

Sorry hoor maar waar heb ik naar zitten kijken.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Roy36NL Indie games voor op de nintendo switch. Dacht dat dat wel duidelijk was in de titel :D Zitten wel leuke tussen, die mini motorways bijv. zat al in mijn wishlist op steam, maar past meer bij switch dus mischien haal ik hem wel

0

@Sisko ik vond het allemaal 3 keer niks. Met heel veel fantasie zie ik gunbrella wel leuk worden. Maar de rest man waar zijn ze mee bezig. Een wiebelige army man man man

0

Aanbevolen voor jou