Nintendo werkt hard om Smash-lekken tegen te gaan | Gamer.nl

Nintendo werkt hard om Smash-lekken tegen te gaan | Gamer.nl

Nintendo is volop bezig met het ontwapenen van verschillende lekken rondom Super Smash Bros. Ultimate. Eerder deze week werd bekend dat meerdere spelers al toegang hebben tot de game en hebben op verschillende websites spoilers verspreid.

De game werd door vele spelers op illegale wijze verkregen en verspreid, wat leidde tot het plaatsen van meerdere spoilers van de game op YouTube en Twitch. Onder de spoilers bevinden zich onder andere gameplay-video's en scènes uit de World of Light-modus. Vele fans van de franchise zeggen teleurgesteld te zijn door de spoilers gezien te hebben.

Als reactie heeft Nintendo op zoveel mogelijk spoiler-content auteursrechtclaims gemaakt op de betreffende video's in een poging om het offline te halen. Echter blijft de nieuwe informatie binnenkomen over de game, wat Nintendo weinig kans geeft om alles met succes te kunnen verbieden voor het publiek om te zien in de aanloop naar de lancering.

Super Smash Bros.

Onder deze nieuwe informatie bevindt zich de details van elke Spirit in de game onthuld door meerdere dataminers. Daarnaast is er ook informatie verschenen over: onaangekondigde modi, methodes om personages vrij te spelen, uren aan nieuwe muziek en kostuums voor Mii-personages.

Super Smash Bros. Ultimate verschijnt op 7 december exclusief op de Nintendo Switch. Lees ook onze preview van Super Smash Bros. Ultimate.

Bron: Eurogamer

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou