Nintendo werkt aan oplossing connectieproblemen in Splatoon 3

Nintendo werkt aan oplossing connectieproblemen in Splatoon 3

Nintendo heeft aangegeven te werken aan het oplossen van de connectieproblemen die Splatoon 3 plagen.

Meerdere spelers hebben sinds de release van de game afgelopen vrijdag geklaagd over connectieproblemen. Daardoor worden sommige spelers tijdens online wedstrijden uit het potje geschopt. In sommige gevallen verliezen mensen zelfs progressie in de singleplayercampagne.

Op het Japanse Twitter-account voor de game laat Nintendo weten op de hoogte te zijn van de problemen. "We gaan een update uitbrengen waarmee connectieproblemen moeten worden opgelost." Wanneer de update precies uitkomt is nog niet bekend.

Nintendo heeft wel alvast een oplossing voor mensen die tijdens het starten van de game een zwart scherm krijgen. Die spelers worden aangeraden om de Switch in vliegtuigmodus te zetten, de game op te starten en de vliegtuigmodus weer uit te zetten wanneer ze in Splatsville arriveren.

Splatoon 3 verscheen afgelopen vrijdag voor Nintendo Switch. In de Splatoon-games nemen Inklings en Octolings het tegen elkaar op in schietwedstrijden. In plaats van met kogels, schieten de teams met verf. Het doel kan bijvoorbeeld zijn om arena's zoveel mogelijk in de kleur van het team te verven. Net als Splatoon 2 heeft Splatoon 3 een singleplayercampagne. Deze heet ‘De terugkeer van de Mammalianen’. De game speelt zich af in de nieuwe locaties Splatsville en Splatlands. Ook de coöpstand Salmon Run is teruggekeerd.

Gisteren bleek dat het spel in de eerste drie dagen in Japan alleen al 3,45 miljoen keer was verkocht. Daarmee is Splatoon 3 het snelst verkochte spel ooit in het land.

De game scoorde een 8 op Gamer.nl: "Splatoon 3 is een uitstekend vervolgdeel dat vooral doorpakt op de beste aspecten van deel een en twee. Alles werkt net even logischer en draait zoals je mag verwachten, van de kenmerkende gameplay tot de menu’s. Behalve een uitgebreidere, leuke singleplayercampagne, hoef je echter niet op veel nieuws te rekenen."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou