Nintendo vat het verhaal van Zelda: Breath of the Wild samen

Nintendo vat het verhaal van Zelda: Breath of the Wild samen

Even het geheugen opfrissen voordat Tears of the Kingdom verschijnt

Nintendo heeft een samenvattingsvideo gemaakt van het verhaal uit The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

In de meer dan zes minuten durende video wordt het verhaal uit de in 2017 verschenen game samengevat. Logischerwijs bevat de video, die hieronder is te bekijken, spoilers voor die game. Volgens Nintendo is de video een handige manier om het geheugen op te frissen voordat vervolg Tears of the Kingdom uitkomt.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom komt aanstaande vrijdag uit op Nintendo Switch. De game speelt zich af in dezelfde spelwereld als diens voorganger, maar met diverse aanpassingen, zwevende eilanden in de lucht en allerlei grotten om te verkennen. Link kan objecten aan elkaar 'fusen' om nieuwe wapens te creëren en zelfs complete voer- en vliegtuigen in elkaar zetten. 

De game is onlangs uitgelekt - fans worden dus geadviseerd op te passen voor spoilers op het internet. Nintendo houdt in de nacht van donderdag op vrijdag een livestream vanuit diens New York-winkel om de release te vieren. Mensen kunnen het spel alvast preloaden op Switch - de grootte bedraagt 16,2 GB.

Lees hier een uitgebreide geschiedenis van de The Legend of Zelda-franchise.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat ze hier nog 6 minuten mee konden vullen. Hopelijk iets meer verhaal in het aankomende deel want vond dat toch wel het minpuntje aan breath of the wild.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou