Nintendo toont morgen nieuwe Direct Mini met third party-games

Nintendo toont morgen nieuwe Direct Mini met third party-games

Nintendo zendt morgenmiddag een nieuwe Nintendo Direct Mini uit die draait om spellen van andere uitgevers.

Dat heeft het bedrijf zojuist bekendgemaakt. De uitzending duurt ongeveer 25 minuten en draait dus om Switch-games van third party's in plaats van spellen van Nintendo zelf. Welke games worden getoond is nog niet bekend.

Er gingen al langer geruchten dat Nintendo een nieuwe Direct zou uitzenden. Meestal zendt het bedrijf rond E3 een Direct uit, maar E3 werd dit jaar niet gehouden. Vorige week zond het bedrijf wel een Direct uit gericht op Xenoblade Chronicles 3, en morgen volgt dus de Direct Mini voor third party-games.

De Nintendo Direct is morgen om 15:00 uur Nederlandse tijd te zien via

Watch on YouTube

.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

O jee..

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Oke Kaas. (Mission accomplished.)

0
test

Laten we hopen dat er over een aantal weken nog een Direct komt voor de 1ste party games. Maar na een Xenoblade 3 Direct en nu zoiets verwacht ik dat niet en denk ik dat we tot september moeten wachten. Ook prima hoor voor mij dat ze daarna uitpakken. Ik ben sowieso al blij met de nieuwe Pokemon als ze echt de verwachtingen waar maken zoals ze zeggen dat het volledig open wereld is. Ik zou het geniaal vinden als beide spellen een compleet andere Pokedex hebben. Dan zou ik nog wel beide versies willen aanschaffen omdat je dan 2 compleet andere games hebt om te spelen.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Ik denk dat Nintendo nog steeds veel hinder van Corona ondervindt dan dat wij denken. Japanse bedrijfsvoering is heel anders dan hier in Europa of Amerika. Het heeft daar ook echt plat gelegen toen Corona begon. Daarna hebben ze veel problemen gehad met het opstarten ervan en hoe ze de projecten weer gaan invullen. Ook zie je bij elke presentatie nog steeds dat het onder voorbehoud is en kan het later worden door Corona. Mario and Rabbids wordt namelijk ontwikkelt door Ubisoft en daar kwam vorig jaar al een trailer vanuit. Dat zegt al genoeg dat deze studio de zaken op orde heeft. Bij Nintendo zien we de laatste tijd steeds meer dat een trailer maar 2 of 3 maanden voor release uitkomt. Ze zijn dus terughoudender hierin en dat begrijp ik wel anders ben je fans hele tijd aan het teleurstellen als veel games worden uitgesteld. Daar komt bij dat veel games die nu uit moeten komen bij het uitbreken van Corona in volle ontwikkelfase waren.

0
test

@Snoop213 Waarom software matig jaar bedoel je dan van Nintendo zelf of de Switch in het algemeen. Want tuurlijk kan het altijd meer en beter, maar zo slecht vind ik dit jaar niet eens als ik gewoon kijk naar het algenene plaatje wat er in 2022 is gekomen of gaat komen.

0

Aanbevolen voor jou