Nintendo Switch-gebruikers melden alsnog problemen na systeemupdate

Nintendo Switch-gebruikers melden alsnog problemen na systeemupdate

Sommige Nintendo Switch-gebruikers hebben alsnog problemen na het installeren van softwareversie 12.0.3.

De versie werd eerder teruggetrokken, omdat deze netwerkproblemen en problemen met de SD-kaart zou veroorzaken, zo meldde het Japanse Twitter-kanaal van Nintendo. Sinds de uitrol is hervat, melden sommige Reddit-gebruikers en bezoekers van Eurogamer echter alsnog problemen.

Sommige gebruikers krijgen te maken met een errorcode bij het installeren van een game, of krijgen foutieve meldingen over het moeten herinstalleren van een game op een SD-kaart. Volgens Nintendo biedt het resetten van de systeemcache mogelijk een oplossing, maar dat lijkt niet bij iedereen te helpen.

Momenteel wordt gespeculeerd dat de problemen te maken hebben met de grootte van games, maar dat is niet bevestigd. Vermoedelijk komt Nintendo spoedig met een update om de problemen te verhelpen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb er idd ook nog steeds last van, wou de demo van Game builder garage downloaden maar krijg steeds een error code. Cache leeg maken heeft bdw niet geholpen...

0
test

Op mijn Switch helaas al binnen gehaald, maar mijn Lite vraagt nog om de update. Daar last ik 'm nog mooi even wachten, zodat ik in ieder geval 1 van de beide kan gebruiken.

0

Aanbevolen voor jou