Nintendo koopt Luigi's Mansion 3-maker Next Level Games

Nintendo koopt Luigi's Mansion 3-maker Next Level Games

Nintendo koopt binnenkort Luigi's Mansion 3-maker Next Level Games. Dat laat het bedrijf weten op de href="https://www.nintendo.co.jp/ir/pdf/2021/210105.pdf" rel="noopener noreferrer" target="_blank">officiële website.</a>

Officieel is de deal nog niet rond, maar naar verwachting zal dat in maart gebeuren. Next Level Games werd al gezien als een 'second party'-studio, omdat het enkel titels voor Nintendo ontwikkelt. Volgens Nintendo is de overname van de Canadese ontwikkelaar goed voor 'interne ontwikkelmiddelen' en een 'betere samenwerking'.

Next Level Games werd opgericht in 2002 en ontwikkelde onder andere Super Mario Strikers, Super Mario Strikers Charged, Spider-Man: Friend or Foe, de Wii-versie van Punch-Out!, Luigi's Mansion 2: Dark Moon en Luigi's Mansion 3.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Prima aankoop lijkt me, zo voorkomen we weer een Rare-achtige ontwikkeling waarbij een derde een Nintendo ontwikkelaar wegkoopt.

0
test

@Lord Ganon Nintendo had volgens mij rare verkocht aan Microsoft het was geen 3e losse partij. Edit ik zie dat nintendo klein aandeel houder was van rare voor dat het verkocht werd.

0
test

@hulstpower Gezien de huidige tendens dat Microsoft en Sony een wedstrijdje doen 'wie heeft de grootste', lijkt me dit geen gekke zet, toch?

0
test

Prachtig nieuws. Ik hoop zo erg dat ze nieuwe strijker game maken

0

Aanbevolen voor jou