Nintendo-insider hint naar Metroid Prime-nieuws

Nintendo-insider hint naar Metroid Prime-nieuws

Een betrouwbare Nintendo-insider lijkt te hinten naar de mogelijkheid dat er binnenkort iets rondom Metroid Prime wordt aangekondigd.

Insider Fun_Way_6592 heeft eerder al hints over games als Splatoon 3 en de Switch-heruitgave van Skyward Sword online geplaatst, nog voordat de games werden aangekondigd. Ook liet hij de dag voordat de subtitel van Zelda: Tears of the Kingdom werd onthuld van zich horen.

Via een persoonlijk bericht op Reddit bracht hij onlangs het volgende bericht naar buiten: "Do you think everyone is primed and ready?", waarbij het woord 'primed' natuurlijk doet denken aan Metroid Prime.

Gezien de betrouwbare reputatie van de insider in kwestie, speculeren fans nu dat er binnenkort een aankondiging rondom Metroid Prime gedaan wordt. Het is al geruime tijd bekend dat Retro Studios aan Metroid Prime 4 werkt - het zou kunnen gaan om de eerste beelden van die game. Verder gaan er al jarenlang geruchten over een remake van de eerste Metroid Prime, en heruitgaven van de twee daaropvolgende delen, voor de Switch. Dit is echter nog altijd niet officieel bevestigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ik vond metroid op de switch zo ontzettend lekker spelen, was echt de beste toepassing voor de wii-motes toen. Alleen kreeg ik na een paar uur wel last van mn arm.

0
test

Tjonge alsof dit de eerste keer is dat er iemand zoiets lekt. Volgens mij is er elk jaar wel iemand dit zoiets lekt. Ik zeg niet dat het daarom niet klopt maar wat ik wel wil zeggen dat dit soort nieuws lekken al heel veel views zal opleveren zelfs al heeft het helemaal geen bron. Nu heeft deze lekker misschien wel een reputatie, dus enigszins een integriteit hoog te houden en een geloofwaardigheid. Maar neemt niet weg dat als hij/zij merkte dat zijn views en rating minder werd en hij een zogenaamd gerucht maakt wat veel viewers regelt dat zo de rankings in Google en dergelijke omhoog gaat. En naderhand kan er altijd gemeld worden dat het toch fout was of ze zeggen,:: Ja maar het stond wel gepland maar Nintendo heeft toch besloten het uit te stellen blah blah blah. Nogmaals ik zeg niet dat het niet klopt maar niemand kan dit controleren, komt het uit dan is het een held. Komt het niet uit dan kan altijd gezegd worden dat het besloten werd om uit te stellen. Maar degene die wint is de insider omdat die nu veel views krijgt. Dat mag overigen hoor. Maar dan nu on topic; ik zit naar alle goden die ik ken, oudheid en tot aan spaghetti monster aan toe te bidden dat dit waar is. Ik hoop ondertussen Metroid prime 4, en laat dan de hele trilogy er maar lekker een maand of anderhalf aan vooraf gaan. Dat zou dit mogelijk het beste Nintendo jaar voor mij ooit maken. Dus ik hoop, wens, bid, schrijf aan Sinterklaas en de kerstman dat dit waar is. HAhah

0
test

@watashi wa maurice desu. Absoluut. Zoals ik al in het nieuwsbericht meld, gaan er al jarenlang geruchten over het bestaan van de game. De tijd zal het leren, haha. Het feit dat deze insider al best vaak bij het juiste eind zat, doet in ieder geval hopen!

0
test

@MichelMusters Hahah mijn reactie was eigenlijk ook niet omdat jij het als nieuw plaatste hoor. Ik vind het belangrijk dat dit wel gedeeld wordt. Ook al is het een gerucht Hoop doet leven en ik heb altijd hoop op ook maar iets van Metroid.

0

Aanbevolen voor jou