Nintendo herbevestigt dat Bayonetta 3 in 2022 uitkomt

Nintendo herbevestigt dat Bayonetta 3 in 2022 uitkomt

Nintendo heeft opnieuw bevestigd dat Bayonetta 3 nog dit jaar verschijnt.

Dat deed het bedrijf tijdens de bekendmaking van diens fiscale jaarcijfers. Het bedrijf toonde een illustratie met daarop releasedata van aankomende Switch-games. Nintendo meldde vorig jaar september al dat Bayonetta 3 in 2022 uit zou komen, maar het is relatief stil rondom de actiegame van PlatinumGames. Veel fans zijn dan ook opgelucht dat het bedrijf wederom meldt dat de game in 2022 verschijnt.

Andere games die dit jaar nog op Nintendo Switch verschijnen, zijn in ieder geval Mario Strikes: Battle League (10 juni), Fire Emblem Warriors: Three Hopes (24 juni), de Monster Hunter Rise-uitbreiding Sunbreak (30 juni), Xenoblade Chronicles 3 (29 juli), Splatoon 3 (9 september) en Pokémon Scarlet en Violet (ergens eind 2022).

De Bayonetta-reeks draait om de titulaire heks die middenin een gevecht tussen hemel en hel terechtkomt. De actiegames hebben qua gameplay wat weg van de Devil May Cry-serie, waarbij duizelingwekkende moves via combo’s aan elkaar geregen kunnen worden. Sinds Bayonetta 2 financiert Nintendo de ontwikkeling van de spellen – daarom is het tweede deel nooit op platforms van andere bedrijven uitgekomen en verschijnt ook dit derde deel exclusief voor Switch.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Bayo2 is op meerdere platformen uitgekomen, namelijk de Wii U en de Switch. Het blijft wel een Nintendo exclusive natuurlijk. Ik hoop in ieder geval dat Bayo3 dit jaar uit gaat komen! Ik kijk er echt al jaren naar uit! O en jullie vergeten Mario + Rabbids: Sparks of Hope in het lijstje van aankomende Switch games.

0
test

@PietS. We bedoelen dat Bayonetta 2 nooit op andere systemen buiten die van Nintendo is uitgekomen. Voor de duidelijkheid heb ik er 'op platforms van andere bedrijven' bijgezet, maar ook daarvoor was het volgens mij vrij helder. Toch, hoe meer details hoe beter, dus heb het aangepast. Wat Mario + Rabbids betreft: we benoemen hier specifiek de titels en data die Nintendo in hun presentatie heeft genoemd. Mario + Rabbids maakte daar geen onderdeel van uit. Maar die game staat inderdaad - tot zover we weten - voor dit jaar gepland. Dat geldt overigens voor wel meer Switch-games, maar in dit nieuwtje houden we het op de titels die specifiek door Nintendo zijn benoemd tijdens de bekendmaking van hun jaarcijfers.

0
test

@MichelMusters Ik dacht ik zeg het maar even, want ik wist niet of jullie dat bedoelde of dat er een denkfoutje gemaakt was. Maar inderdaad: Hoe meer details, hoe beter! Ahh, oke. Top! Dan heb ik niks gezegd m.b.t. het lijstje met games. :)

0

Aanbevolen voor jou