Nintendo heeft echte Mario-schoenen gemaakt

Nintendo heeft echte Mario-schoenen gemaakt

Nintendo heeft Mario's iconische schoenen echt gemaakt.

De schoenen werden al tijdens de speciale The Super Mario Bros. Movie-Direct afgelopen week getoond, en kort daarna werden ze volledig onthuld in de Nintendo Store in New York. Nintendo heeft daarnaast ook een 'making of' van de schoenen uitgebracht die hieronder is te bekijken.

De schoenen zijn in samenwerking met het schoenenbedrijf Red Wing Shoes gemaakt. Er bestaat maar één paar en tot zover bekend is het niet de bedoeling dat de schoenen massaal geproduceerd en verkocht gaan worden aan consumenten.

Watch on YouTube

Daarnaast is er ook nog een korte clip van The Super Mario Bros. Movie uitgebracht. Hierin is te zien hoe Mario Toad ontmoet. De clip is hieronder te bekijken.

De nieuwste trailer van The Super Mario Bros. Movie kwam afgelopen week uit. De trailer toont diverse scènes uit de film, waaronder een gedeelte op Rainbow Road geïnspireerd door Mario Kart en een Luma uit Super Mario Galaxy. Ook is te zien hoe Donkey Kong een vuurbloem oppakt. Verder zijn levels bekend uit Mario-games te zien, zoals Bob-omb Battlefield en Sand Kingdom.

The Super Mario Bros. Movie wordt gemaakt door Illumination, het bedrijf achter de Minions-film. Chris Pratt voorziet Mario van stem en Jack Black speelt Bowser. Seth Rogen en Anna Taylor-Joy spelen respectievelijk Donkey Kong en Princess Peach. Verder verleent Charlie Day (It's Always Sunny in Philadelphia) zijn stem aan Luigi. Kevin Michael Richardson voorziet in de stem van Kamek, Fred Armisen de stem van Cranky Kong en Sebastian Maniscalco de stem van Spike.

The Super Mario Bros. Movie draait vanaf 5 april in Nederlandse en Belgische bioscopen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit is wel wat voor de schoenen liefhebber, Ron Vorstermans. :D

0
test

@Markus88 hahaha

0

Aanbevolen voor jou