Nintendo: 'Er komen meer N64-games naar Switch Online'

Nintendo: 'Er komen meer N64-games naar Switch Online'

Nintendo heeft fans verzekerd dat er meer Nintendo 64-games naar Nintendo Switch Online komen.

Mensen die lid zijn van Nintendo Switch Online, krijgen toegang tot twee apps op hun Switch waarmee klassieke NES- en SNES-games gespeeld kunnen worden. Wanneer men daarbovenop lid wordt van een uitbreidingspakket, worden daar ook apps voor Nintendo 64-games en Mega Drive-games aan toegevoegd.

Het bedrijf voegt afwisselend games voor de verschillende apps toe. De laatste N64-game die is toegevoegd, is Pokémon Puzzle League. Diverse spelers vragen zich af wat de volgende game wordt. Nintendo heeft dat vooralsnog niet aangekondigd, maar het bedrijf verzekert spelers wel dat men meer N64-games kan verwachten. "Meer Nintendo 64-games worden toegevoegd aan Nintendo Switch Online + Expansion Pack. Wordt vervolgd!"

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mario party 1 2 3 en DK64 zou vet zijn

0

Er zijn echt maar een handjevol spellen op de N64 die nu nog redelijk speelbaar zijn. De rest is gewoon niet leuk meer en/of het ziet er gewoon echt niet meer uit. GameCube spellen daarintegen die kan ik nog best redelijk op een grote tv spelen zonder dat het al teveel pijn aan mijn ogen doet.

0

Aanbevolen voor jou