Nintendo 2DS krijgt twee nieuwe kleuren | Gamer.nl

Nintendo 2DS krijgt twee nieuwe kleuren | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Het nieuwe design heeft wel wat weg van de Atomic Purple GameBoy Color, die ook doorzichtig was, maar met een paars tintje. Ook bij de nieuwe 2DS-designs is alle onderliggende elektronica te zien. Op 28 november komen er twee bundels met de nieuwe kleuren beschikbaar: de rood-transparante 2DS met Pokémon Omega Ruby en de blauw-transparante 2DS met Alpha Sapphire.

Nintendo kondigt ook aan dat de demo's voor Omega Ruby en Alpha Sapphire speelbaar zijn tijdens Firstlook in Utrecht op 11 en 12 oktober. Pokémon die spelers in de demo vinden, kunnen later overgezet worden naar de volledige versie van de games.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou