Nightdive Studios wil een remaster van Unreal maken

Nightdive Studios wil een remaster van Unreal maken

Ontwikkelaar Nightdive Studios zou aan een remaster van de originele Unreal willen werken.

Dat meldt Nightdive-ceo Stephen Kick op Twitter. Vorig jaar bracht de studio een Quake-remaster uit, die onder andere 4K-ondersteuning, verbeterde personagemodellen, dynamische en gekleurde lichten, anti-aliasing, depth of field en nieuwe levels van MachineGames aan de klassieke shooter toevoegde. Zoiets zou Nightdive nu willen maken voor Unreal (1998).

Volgens ceo Stephen Kick zocht de studio via Cliff Bleszinski al contact met Epic-ceo Tim Sweeney om de wensen te realiseren. Bleszinski zou zijn aangespoord om navraag te doen, maar het is onbekend of er iets uit die gesprekken is gekomen. “Ik gok dat als je [de Unreal-remaster] wil, dat je een bericht aan Tim (de ceo van Epic, red.) moet sturen om het hem te laten weten”, zegt Kick op Twitter.

Cliff Bleszinski reageert op de tweet door te zeggen dat hij niets kwijt kan over de Unreal-remaster, “om juridische redenen”.

Nightdive Studios werkt momenteel nog aan de remaster van System Shock. Dat spel werd aangekondigd voor pc, PlayStation 4 en Xbox One, maar er is nog geen releasedatum voor bekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Yes please!

0
test

Ik zie anders meer in een remake van Unreal Tournament 2004 inclusief alle maps en mods.

0

@Riyakuya ut99 was de beste

0
test

@Tyranus ik zou voor beiden geld neerleggen!

0

Aanbevolen voor jou