Nieuwe Xbox-app uitgebracht, met Remote Play voor iOS

Nieuwe Xbox-app uitgebracht, met Remote Play voor iOS

Microsoft heeft een vernieuwde versie van de Xbox-app uitgebracht. Dat meldt het bedrijf via hun eigen href="https://www.xbox.com/en-US/apps/xbox-app-for-mobile?ocid=Apps_soc_omc_xbo_tw_Photo_lrn_10.19.3">website</a>.

Een van de grootste verbeteringen voor iOS-gebruikers is de optie om games via Remote Play te spelen op iPhones en iPads. Deze functie was eerder al in bèta voor Android-gebruikers. Overigens gaat het hier niet om streamen vanuit de cloud (wat voorheen xCloud heette), wat Apple nog steeds niet toestaat via de App Store. Remote Play houdt in dat je verbinding maakt met de console in je huis en de games daarop draait, maar op een ander scherm afspeelt.

Verder is vooral het ontwerp van de app aangepast, om het meer in lijn te brengen met de nieuwe interface voor Xbox Series X. Deze UI en menustructuur is eerder al toegepast op Xbox One.

Daarnaast kan de app gebruikt worden om te chatten met vrienden, games te kopen of alvast te downloaden naar een van je consoles. Voor nieuwe console-eigenaren is er nu een makkelijke manier om het apparaat aan de app te koppelen.

De vernieuwde app is nu beschikbaar. Voor Apple-gebruikers is minstens iOS 10 vereist, Android-gebruikers hebben versie 6.0 of hoger nodig.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Heerlijk droog. You can tell it's official because we are tweeting about it. Hebben mensen al ervaring met de latency?

0

Werkt als een zonnetje! Ik hoor dat sommige mensen last hebben van brak geluid, schijnt een bug te zijn waar ze mee bezig zijn

0

Aanbevolen voor jou