Nieuwe trailer van The Super Mario Bros. Movie uitgebracht

Nieuwe trailer van The Super Mario Bros. Movie uitgebracht

Tijdens een speciale Direct-uitzending heeft Nintendo gisteren de 'laatste' trailer van The Super Mario Bros. Movie uitgebracht voordat de film in première gaat.

De trailer toont diverse scènes uit de film, waaronder een gedeelte op Rainbow Road geïnspireerd door Mario Kart en een Luma uit Super Mario Galaxy. Ook is te zien hoe Donkey Kong een vuurbloem oppakt. Verder zijn levels bekend uit Mario-games te zien, zoals Bob-omb Battlefield en Sand Kingdom.

Tijdens de Direct, die hieronder samen met de trailer te zien is, liet Mario-bedenker Shigeru Miyamoto van zich horen. Ook werden de makers van en de acteurs uit de film aan het woord gelaten.

The Super Mario Bros. Movie wordt gemaakt door Illumination, het bedrijf achter de Minions-film. Chris Pratt voorziet Mario van stem en Jack Black speelt Bowser. Seth Rogen en Anna Taylor-Joy spelen respectievelijk Donkey Kong en Princess Peach. Verder verleent Charlie Day (It's Always Sunny in Philadelphia) zijn stem aan Luigi. Kevin Michael Richardson voorziet in de stem van Kamek, Fred Armisen de stem van Cranky Kong en Sebastian Maniscalco de stem van Spike.

The Super Mario Bros. Movie draait vanaf 5 april in Nederlandse en Belgische bioscopen.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dit ziet er goed uit!

0

@fonsrutte helemaal mee eens dit wordt een vette film

0

Aanbevolen voor jou