Nieuwe trailer Pokémon Scarlet en Violet en speciale Nintendo Switch onthuld

Nieuwe trailer Pokémon Scarlet en Violet en speciale Nintendo Switch onthuld

Een nieuwe trailer van Pokémon Scarlet en Violet geeft onder andere een blik op de spelwereld, het vijandige Team Star en de landkaart. Ook is er een speciale editie van het oled-model van de Nintendo Switch onthuld.

Watch on YouTube

In de drie minuten durende trailer toont The Pokémon Company het een en ander over de wereld van Pokémon Scarlet en Violet. Zo wordt de kaart laten zien, waarop spelers zelf pinnetjes kunnen aanbrengen. In de trailer wordt benadrukt dat spelers zelf kunnen kiezen in welke volgorde ze het spel doorlopen.

Zo wordt Starfall Street laten zien, een locatie waar Team Star en hun leider Mela uitgedaagd kunnen worden. Ook de Path of Legends wordt getoond, waar spelers onder andere een nieuwe pokémon genaamd Klawf, een krab, tegen het lijf kunnen lopen. Er is zelfs een gigantische versie van Klawf, de ‘Stony Cliff Titan’ genoemd.

En er is aandacht voor de Victory Road, waar spelers net als in voorgaande pokémon-games Gym-leiders kunnen verslaan. Geeta is de leider van de Pokémon League, en passeert ook de revue. In de trailer is ook te zien hoe een trainer het opneemt tegen Gym-leider Brassius, die gras-type pokémon gebruikt.

Tot slot is er een speciale editie van de Nintendo Switch Oled onthuld, die helemaal in het teken staat van Pokémon Scarlet en Violet. 

Watch on YouTube

Pokémon Scarlet en Violet komen op 18 november uit voor Nintendo Switch.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik hoef niet nog meer beelden te zien. Alles spoilen is niet nodig. Laat me de game (Scarlet) maar gewoon spelen! Heb er zin in!

0
test

@PietS. Volgens mij ben je met je keus voor Scarlet wel in de minderheid. Waarom verkies jij die boven Violet? :-)

0
test

@Jorn6810 Kleurtje!

0
test

Nice heb er zin in, maar goed ik vind bijna elke Pokemon game wel leuk. Die Oled is ook wel nice alleen ben nog steeds niet van plan een Oled te kopen.

0

Aanbevolen voor jou