Nieuwe Titanfall, Need for Speed en Plants vs Zombies dit jaar

Nieuwe Titanfall, Need for Speed en Plants vs Zombies dit jaar

Er komen dit najaar nieuwe games in de Need for Speed-, Titanfall- en Plants vs Zombies-franchises, zo heeft EA bekendgemaakt.

Het bedrijf heeft zijn cijfers van het derde kwartaal van het fiscale jaar 2019 bekendgemaakt en daar heeft het gemeld dat er een nieuwe Need for Speed en Plants vs Zombies uitkomen dit najaar.

Een nieuwe Titanfall-game werd gisteren bevestigd door Respawn Entertainment's Vince Zampella. Hij liet weten dat er dit jaar nog een nieuwe "Titanfall-ervaring" beschikbaar komt met een nieuwe "twist". Dit ondanks dat Respawn net de gratis battle royale-shooter Apex Legends heeft uitgebracht.

Verder moeten er dit jaar nieuwe sportgames uitkomen, waaronder Fifa 20, en is het de bedoeling dat Star Wars Jedi: Fallen Order ergens tussen oktober en december van dit jaar verschijnt.

EA's cijfers van het derde kwartaal van het fiscale jaar 2019, dat liep van oktober tot en met december 2018, waren beneden verwachtingen: EA was van plan een netto omzet van 1,375 miljard dollar te boeken, maar behaalde 1,289 miljard dollar. Volgens het bedrijf kwam dit onder andere door het uitstel van Battlefield 5. De game verkocht 7,3 miljoen keer, maar dat is een miljoen exemplaren minder dan verwacht.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik ben wel benieuwd wat voor titanfall game dat zal zijn, want tijdens de onthulling van apex zeiden ze nog niet aan titanfall 3 te werken. Een VR game misschien?

0
test

@obi-twan kenobi Vince Zampella heeft [url=https://twitter.com/VinceZampella/status/1092858587733360645]expliciet genoemt[/url] dat het geen VR game gaat worden.

0
test

@Rexus Ik hoop niet dat het een mobile game gaat worden. Een 'ervaring' met een 'twist' belooft niet veel goeds.

0

Mooi nieuwe titanfall kan niet wachten ondertussen ga ik wel de beest uithangen in Anthem 😋 zo wat zijn heb je zo Ancient titan uit Anthem kom je met je eigen "titan" dikke battle 😎

0

Aanbevolen voor jou