Nieuwe The Settlers wederom uitgesteld

Nieuwe The Settlers wederom uitgesteld

Ubisoft heeft de nieuwe The Settlers-game wederom uitgesteld naar een nog onbekende datum.

De nieuwe game in de reeks, die simpelweg The Settlers heet, is meerdere malen uitgesteld sinds diens aankondiging in 2018. Het spel had eigenlijk op 17 maart uit moeten komen, maar die releasedatum wordt dus niet meer gehaald. 

Ubisoft laat weten dat het die keuze heeft gemaakt na feedback van spelers op basis van een gesloten bèta. "Het werd duidelijk dat de kwaliteit nog niet op het niveau van de visie van het team zat." De game moet nu "op een later moment" uitkomen.

In The Settlers meren spelers aan op nieuw land, waar ze hun eigen samenleving moeten bouwen. Er moeten allerlei soorten gebouwen geplaatst worden en de bewoners moeten rollen toegewezen krijgen. De game bevat ook een co-op modus.

In een preview op Gamer.nl die afgelopen januari werd geplaatst, spreekt redacteur Harry Hol al zijn twijfel uit over de huidige staat van de game.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Jammer, was toch wel benieuwd naar deze nieuwe Settlers. Maar beter dat ze hem uitstellen als ze hiermee de kwaliteit kunnen verbeteren

0
test

Prima, heb zelf ook mijn feedback achtergelaten tijdens het spelen van de beta. Blij dat ze het aanpakken en de game terug proberen te brengen naar zijn roots plus extra’s. Tevens was de previeuw van Harry Hol erg discutabel. Vergelijkingen met AOE? Zelf heeft hij de oudere delen niet gespeeld en niet weten hoe de game werkt, maar wel een preview plaatsen en oordelen op basis van ????? Ik vond erg schaars en misleidend, maar goed dat is mijn mening. De beta speelde prima en had weer the look and feel van the settlers 2 met uiteraard genoeg ruimte voor improvements.

0

Aanbevolen voor jou