Nieuwe Splatfest voor Splatoon 3 begint op 24 september

Nieuwe Splatfest voor Splatoon 3 begint op 24 september

Het nieuwe Splatfest voor Splatoon 3 begint op zaterdag 24 september.

Dat heeft Nintendo aangekondigd tijdens de Nintendo Direct gistermiddag. Het thema is 'Wat neem je mee naar een onbewoond eiland? Werktuigen, voedsel of vermaak?' Spelers kunnen één van deze drie opties kiezen en strijden vervolgens om de winst. Het splatfest begint op 24 september om 2:00 uur Nederlandse tijd en loopt tot maandag 26 september 2:00 uur.

Splatoon 3 verscheen afgelopen vrijdag voor Nintendo Switch. In de Splatoon-games nemen Inklings en Octolings het tegen elkaar op in schietwedstrijden. In plaats van met kogels, schieten de teams met verf. Het doel kan bijvoorbeeld zijn om arena's zoveel mogelijk in de kleur van het team te verven. Net als Splatoon 2 heeft Splatoon 3 een singleplayercampagne. Deze heet ‘De terugkeer van de Mammalianen’. De game speelt zich af in de nieuwe locaties Splatsville en Splatlands. Ook de coöpstand Salmon Run is teruggekeerd.

De game scoorde een 8 op Gamer.nl: "Splatoon 3 is een uitstekend vervolgdeel dat vooral doorpakt op de beste aspecten van deel een en twee. Alles werkt net even logischer en draait zoals je mag verwachten, van de kenmerkende gameplay tot de menu’s. Behalve een uitgebreidere, leuke singleplayercampagne, hoef je echter niet op veel nieuws te rekenen."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heerlijke game, mijn Switch stond al flinke tijd stof te verzamelen naar daar is nu verandering in gekomen

0
test

Erg leuke game, zowel single als multiplayer!

0

Aanbevolen voor jou