Nieuwe SNES- en NES-games toegevoegd aan Nintendo Switch Online

Nieuwe SNES- en NES-games toegevoegd aan Nintendo Switch Online

Nintendo heeft nieuwe SNES- en NES-games aan Nintendo Switch Online toegevoegd.

Mensen die een abonnement hebben op Nintendo Switch Online, kunnen niet alleen online gamen op hun Nintendo Switch, maar ook apps downloaden waarmee klassieke games die op eerdere Nintendo-consoles zijn uitgekomen te spelen zijn. Voor N64- en Mega Drive-games is een uitbreidingspakket nodig, maar NES- en SNES-games zitten bij het standaard abonnement.

Vandaag heeft Nintendo drie nieuwe games toegevoegd. SNES-spel Kirby's Avalanche - dat in Europa oorspronkelijk Kirby's Ghost Trap heette - is een puzzelspel dat in Japan bekendstond als Super Puyo Puyo. De SNES-game Fighter's History is een beat'em up die erg lijkt op Street Fighter 2 - Capcom heeft diens ontwikkelaar zelfs voor de rechter gesleept, al won het bedrijf de zaak niet. De NES-game Daiva Story 6: Imperial of Nirsartia tot slot is een actiegame die tot vandaag alleen in Japan is uitgekomen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Messtranor Het feit dat jij ze niet kent maakt ze niet obscuur.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor De meeste goede first party games staan er nu wel op. Het lijkt er alleen op dat de bekende third party publishers zoals Square er achter zijn gekomen dat ze meer geld kunnen verdienen met ports en remasters van oude games, dan deze op een service Nintendo Online zetten.

0
test

Volgens mij gewoon oude Snes en Nes games hoor maargoed ;)

0

Aanbevolen voor jou