Nieuwe screens en filmpjes van Stubbs the Zombie | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Zombies zijn letterlijk en figuurlijk herrezen uit de dood. Het aantal zombiegames wat momenteel in de maak is, is werkelijk gigantisch. Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse wijkt af van de meeste games door je eens niet de zombies af te laten slachten, maar je juist als zombie te laten spelen!

Stubbs is namelijk boos dat er op zijn graf gebouwd gaat worden en wil wraak nemen op de mensheid. Hiervoor heeft hij verschillende aanvalstechnieken tot zijn beschikking. Zo kan Stubbs zijn hoofd eraf rukken en zijn vijanden ermee omver rollen. Zijn ingewanden kan Stubbs als handgranaat gebruiken en ook een flinke ruft houdt aardig wat tegenstanders uit de buurt.

IGN heeft wat nieuwe screenshots en een paar ingame filmpjes online gezet die je alvast een indruk moeten geven van dit geschifte spel. Mocht je de onlangs uitgebrachte trailer nog niet gezien hebben, dan moet je die trouwens ook zeker eens bekijken. Stubbs the Zombie zou deze herfst moeten verschijnen voor Xbox, PC en Macintosh. De grafische pracht van het spel komt trouwens voor rekening van de Halo engine. Het spel wordt namelijk ontwikkeld door ex-Bungie medewerkers.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou