Nieuwe Pokémon Scarlet- en Violet-beelden uitgezonden

Nieuwe Pokémon Scarlet- en Violet-beelden uitgezonden

Tijdens een Pokémon Presents-uitzending zijn nieuwe beelden van de aankomende spellen Pokémon Scarlet en Pokémon Violet getoond.

De beelden tonen onder andere meer van de spelwereld van de games, Paldea. Voor het eerst in de reeks moet het spel een compleet open wereld bieden. Daarom bepalen spelers bijvoorbeeld ook zelf de volgorde van Pokémon Gyms die ze afgaan en Gym Leaders die ze verslaan. 

Spelers studeren in de games aan een universiteit. Afhankelijk van welke game gekocht worden, studeert men aan Naranja Academy of Uva Academy. Een ander belangrijk element van het verhaal is zogenaamde schattenjachten om aan mee te doen.

Ook uniek aan de game is dat spelers de gehele game met een Legendary pokémon doorbrengen: Miraidon of Koraidon. Deze pokémon passen zich aan afhankelijk van de acties die spelers willen ondernemen - zo kan er op gereden en gevlogen worden. 

De game bevat zogenaamde Terastal pokémon. Dit is een nieuw gameplayelement die het uiterlijk en de statistieken van pokémon verandert. Ze lijken daardoor op gekristalliseerde versies. Elke pokémon in de game kan in een Terestal versie veranderen.

Hieronder is eerst een losstaande trailer van Pokémon Scarlet en Violet te zien. Daarna volgt de complete Pokémon Presents, waar nog meer beelden en informatie gedeeld wordt van de games, alsmede aankomende content voor bestaande Pokémon-games uitgelicht wordt. Zo komt er een nieuwe quick battle, genaamd Pika Party, naar Pokémon Unite, en keert Mewto terug naar Pokémon Café Remix.

Pokémon Scarlet en Violet komen op 18 november op Nintendo Switch uit.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mewtoo (Mew too) ;)

0
test

*Mewtwo ;)

0

Aanbevolen voor jou