Nieuwe Nintendo Direct wordt mogelijk in september uitgezonden

Nieuwe Nintendo Direct wordt mogelijk in september uitgezonden

In september gaat Nintendo naar verluidt een nieuwe Direct-presentate uitzenden.

Dat claimt insider NateTheHate op Twitter. In een tweet bevestigt hij zijn eerdere claim over een Nintendo Direct in september: "Ja; een Direct is gepland voor september". Nintendo heeft nog niks officieel aangekondigd, maar NateTheHate heeft het vaker bij het juiste eind gehad. 

Journalist Jeff Grubb heeft eerder ook al in verscheidene podcasts gezegd dat er een Direct in september gaat plaatsvinden. Naar zijn zeggen zal Nintendo mogelijk een remaster van Metroid Prime aankondigen. Eind juni claimde Grubb al dat de remaster dit najaar nog op Switch moet verschijnen. 

Nintendo heeft het bestaan van een dergelijke remaster nooit bevestigd. Het vierde deel in de Metroid Prime-franchise werd in 2017 wel aangekondigd, maar sindsdien is het stil rondom de game geweest. De meest recente Metroid-game is Metroid Dread, dat vorig jaar verscheen voor Nintendo Switch. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik ben heel benieuwd. Er is niet erg veel waarop ik op dit moment voor warmloop van Nintendo’s zijde. Eigenlijk alleen Zelda. Ja advance wars, maar die zie ik voorlopig nog niet verschijnen.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou