Nieuwe mod geeft Grand Theft Auto 5 next-gen graphics

Nieuwe mod geeft Grand Theft Auto 5 next-gen graphics

Een gloednieuwe mod brengt de graphics van Grand Theft Auto 5 een stapje dichterbij fotorealisme. De mod is gemaakt door Razed in samenwerking met een aantal andere modders.

De nieuwe mod heet NaturalVision Evolved en is een nieuwe versie van de NaturalVision-mod. In de Evolved-versie zijn allerlei nieuwe textures aanwezig die de game fotorealistisch maken. Daarnaast is de belichting in de game verbeterd en zijn er ook verbeterde reflecties en regeneffecten aan Grand Theft Auto 5 toegevoegd. De trailer van de mod is hieronder te bekijken.

De mod is in Early Access en nu te downloaden via Patreon. Om toegang te krijgen moeten geïnteresseerden de maker steunen voor minimaal tien dollar per maand. Wanneer de mod gratis wordt is nog niet bekend.

Grand Theft Auto 5 is nu uit op verschillende platformen. De game is tijdelijk gratis te downloaden via de Epic Games Store.

Watch on YouTube
Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mooi, maar niet tien dollar per maand mooi.

0

@Whitewolf1988 Je hoeft in theorie maar voor een maand te betalen, is je mod daarna wel outdated na een tijdje.

0
test

@Whitewolf1988 kortom, ff wachten tot ie gratis beschikbaar is.

0
test

@Whitewolf1988 Volgens mij moet Rockstar hier een zaak van maken. Kan niet zo zijn dat iemand anders onrechtmatig geld verdient aan het IP van Rockstar. Er wordt namelijk gewoon gebruik gemaakt van GTA V, het is slechts 50 % hun eigen werk. Patreon is misschien officieel een donatieplatform, maar in werkelijkheid kan dit natuurlijk niet.

0

@oropher Hoe bepaal je dat het 50% is?

0

Gruwelijk!

0

Aanbevolen voor jou