Nieuwe mobiele Tony Hawk-game verschijnt op 13 december | Gamer.nl

Nieuwe mobiele Tony Hawk-game verschijnt op 13 december | Gamer.nl

De nieuwe mobiele Tony Hawk-game, Tony Hawk's Skate Jam, verschijnt op 13 december voor iOS en Android. Dit meldt de href="https://itunes.apple.com/nl/app/tony-hawks-skate-jam/id1385243126#?platform=iphone" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Apple Store</a> en <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skateboard.skatejam" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Google Play Store</a>.

Op beide digitale winkels wordt vermeld dat Tony Hawk's Skate Jam onder andere een kla ieke carrièremodus en wereldwijde toernooien gaat bevatten. Daarnaast zijn er vijftien verschillende parken waar geskatet kan worden evenals het kunnen verzamelen van een groot aantal skateboards van het merk Birdhouse. Momenteel wordt in de omschrijving gezegd dat spelers als Tony Hawk de game kunnen spelen, maar wordt er nog niets gezegd over andere speelbare personages.

Tevens is vermeld dat de nieuwe mobiele game microtransacties bevat in de vorm van zogenoemde Coin Packs. De precieze rol van deze microtransacties is momenteel nog onbekend. Naast de Coin Packs kunnen spelers ervoor kiezen om een Starter Pack aan te schaffen voor omgerekend twee euro.

Tony Hawk's Skate Jam

De mobiele game wordt ontwikkeld door Maple Media, die al eerder verantwoordelijk was voor de ontwikkeling van meerdere skateboard-games op het mobiele platform. De Apple-versie van de game bedraagt een bestandsgrootte van 1,4GB.

Dat er een nieuwe mobiele game van Tony Hawk verschijnt komt niet geheel als een verra ing. Vorige maand maakte Hawk via Instagram bekend dat er binnenkort een nieuwe mobiele game van de skater ging verschijnen. In eerste instantie leek de game ontwikkeld te worden door de Nederlandse ontwikkelaar RageSquid. Echter is nu bekend dat dit door Maple Media wordt gedaan.

Spelers kunnen vanaf nu zich vooraf laten registreren in aanloop naar de release van 13 december. Dit kan zowel op Google Play, de Apple Store en op de officiële website.

Tony Hawk's Skate Jam verschijnt op 13 december op iOS en Android en is gratis speelbaar.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou