Meer info over verhaal en uitrusting in Marvel's Avengers gedeeld

Meer info over verhaal en uitrusting in Marvel's Avengers gedeeld

In een nieuwe trailer wordt meer uit de doeken gedaan over het verhaal en de gameplay in Marvel's Avengers én krijgen we een aantal aanpassingsmogelijkheden te zien, waaronder een aantal iconische outfits uit de Marvel-comicseries.

De game, die pas in mei 2020 uitkomt, draait om de gelijknamige groep superhelden die vanwege een ramp in San Francisco uit elkaar gedreven worden. De organisatie wordt officieel verboden en een andere regeringspartij, A.I.M. (Advanced Idea Mechanics), neemt de rol van de superhelden over. Het door wetenschap gedreven bedrijf is echter bezig met een samenzwering tegen alle mensen met superkrachten.

De game wordt voornamelijk verteld door de ogen van Kamala Khan, een jonge Avengers-fan die erop gebrand is om de onschuld van haar helden te bewijzen. Tijdens haar avontuur ontwikkelt ze zich tot Ms. Marvel, een van de krachtigste superhelden op aarde.

Hoewel Khan de hoofdrol speelt in Marvel's Avengers, speel je soms ook met bijvoorbeeld Hulk, Iron Man en Black Widow. Deze personages zijn aan te passen met klassieke, iconische outfits uit de comicseries, maar Square Enix belooft ook volledig nieuwe outfits. Daarnaast zijn er ook losse uitrustingsonderdelen met bepaalde eigenschappen waardoor je je personages op zo'n manier kan personaliseren dat hij of zij goed past bij je eigen speelstijl.

Check hieronder de nieuwe trailer van Marvel's Avengers.

Watch on YouTube

Marvel's Avengers komt 15 mei 2020 uit op Xbox One, PS4, pc en Google Stadia.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou