Nieuwe Mario Kart 8 Deluxe-circuits verschijnen vandaag om 16:00 uur

Nieuwe Mario Kart 8 Deluxe-circuits verschijnen vandaag om 16:00 uur

De acht circuits die onderdeel uitmaken van de Booster Course Pass voor Mario Kart 8 Deluxe verschijnen vandaag om 16:00 uur Nederlandse tijd.

Dat heeft Nintendo via social media aangekondigd. Eerder werd de tweede 'wave' aan circuits voor de game al bevestigd voor vandaag, maar nu is ook de precieze releasetijd bekend.

Dat acht tracks maken onderdeel uit van de Booster Course Pass voor Mario Kart 8 Deluxe, waarmee in totaal 48 tracks aan de game worden toegevoegd verspreid over zes 'golven'. De eerste golf met acht parcoursen is al geruime tijd te downloaden.

De tweede set is dus vanaf 16:00 uur te downloaden. Het gaat om de Turnip Cup, waarin de tracks New York Minute (Mario Kart Tour), Mario Circuit 3 (SNES), Kalimari Desert (N64) en Waluigi Pinball (DS) zitten, alsmede de Proppeler Cup, met daarin Sydney Sprint (Tour), Snow Land (GBA), Mushroom Gorge (Wii) en Sky-High Sundae. Laatstgenoemde is een compleet nieuw parcours die nooit eerder in een Mario Kart-game voorkwam.

Tot eind 2023 moeten na de eerste twee sets nog eens vier 'waves' met elk acht tracks uitkomen. Spelers kunnen voor 24,99 euro een uitbreidingspas kopen zodat ze alle tracks kunnen downloaden zodra ze uitkomen. Mensen die een abonnement op Nintendo Switch Online en het uitbreidingspakket van de service hebben, kunnen zolang ze lid blijven kosteloos de nieuwe tracks spelen.

Onder de tweet is nog eens de vorige week getoonde trailer met de acht tracks te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze game is al 5 jaar oud toch? Beetje erg laat.

0

@GoofyZ3 En dus? Mario Kart 9 is helemaal niet nodig voor deze generatie. Al helemaal niet als MK8D zo goed ondersteund wordt.

0

@GoofyZ3 sterker nog, Mario Kart 8 Wii U is uit mei 2014 en in mijn ogen is de (CORE) game dus daadwerkelijke 8 jaar oud! @quintex ja zeker goed dat er meer content komt!

0
test

@GoofyZ3 Hoezo die game wordt toch gewoon geupdate.

0
test

@GoofyZ3 Daar heb je er weer een dit is toch al maanden bekend ?? en toch ff komen zeiken zielig gewoon

0

Aanbevolen voor jou