Nieuwe jubileumillustratie van Pokémon Go online geplaatst

Nieuwe jubileumillustratie van Pokémon Go online geplaatst

Niantic heeft een nieuwe illustratie van Pokémon Go online geplaatst waarin gehint wordt naar de toekomst van de franchise.

Niantic brengt jaarlijks artwork uit waarin hints verstopt zitten naar de toekomst van de mobiele game, dus fans speuren sinds het nieuwe artwork is uitgebracht de illustratie af. Het meest opvallende is dat er twee nieuwe NPC's op afgebeeld worden, samen met de eerder onthulde Rhi. Ook de pokémon Sky Forme Shaymin is te zien. Deze pokémon is tot nu toe alleen beschikbaar gekomen voor mensen die op het afgelopen weekend in Berlijn gehouden Go Fest aanwezig waren.

Een van de nieuwe personages op het artwork ziet er uit als een wandelaar. Fans die de code van de game hebben doorgespit hebben eerder al referenties naar een nieuwe 'Route Marker'-feature gevonden - misschien is dat gerelateerd aan deze NPC.

Overigens worden normaliter op het artwork de starter pokémon van de generatie die dat jaar naar Pokémon Go komt getoond. Dit jaar zou het eigenlijk de beurt zijn aan Grookey, Scorbunny en Sobble uit Gen 8. Die zijn echter niet op het artwork te zien. In plaats daarvan zijn de starter pokémon uit Pokémon Legends: Arceus te zien. Verder zijn pokémon als Grubbin, Mimikyu, Scatterbug en Cosmog te zien, die ook allen nog niet in de game vindbaar zijn.

Daarbij moet wel gezegd worden dat artwork voor de game niet zaligmakend is. Op eerder artwork waren al Mega Mewtwo en Mega Lucario te vinden en die zijn beiden nog niet aanwezig in Go. Het artwork is hieronder te bekijken.

Pokemon Go

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou