Nieuwe Japanse Luigi’s Mansion 3-trailer van 6 minuten

Nieuwe Japanse Luigi’s Mansion 3-trailer van 6 minuten

Onlangs is er een nieuwe trailer uitgekomen voor Luigi’s Mansion 3 en hij is maar liefst zes minuten lang. Ook is de officiëlehref="https://luigismansion.nintendo.com/" rel="noopener noreferrer" style="" target="_blank"> Luigi’s Mansion 3-website</a> gelanceerd met nog meer beelden van de game.

De Japanse trailer zit bomvol informatie over de game, van gameplay tot storyline-beelden. In deze trailer krijgen we meer te zien van het hotel, monsters waartegen Luigi het gaat opnemen en de verschillende aanvallen waarover Luigi beschikt. Een aantal hiervan zijn ook getoond in de gameplay die vorige week uitkwam.

In de trailer is één nieuwe baas getoond en is er ook meer te zien van twee andere die al eerder kort te zien waren. De ondode T-rex maakt zijn debuut tijdens deze video en Afro-DJ en Captain Hook komen wederom tevoorschijn. Het is mogelijk dat deze namen niet volledig kloppen, omdat de video volledig in het Japans is. Ook is het mogelijk dat deze namen in de Engelse/Nederlandse versie van de game anders worden, zoals wel vaker voorkomt.

Tevens is de Luigi’s Mansion 3-website live gegaan, hier is veel informatie over de game te vinden evenals beelden die voorheen nog niet getoond zijn, zoals de openingsbeelden waarin te zien is hoe Luigi in deze nare situatie beland is.

Lees hier de preview van Luigi’s Mansion 3: “Waar de eerste Luigi’s Mansion zich puur en alleen in het spookhuis afspeelt en Dark Moon zich richt op een aantal kleine locaties, kan Nintendo het nu zo gek maken als ze willen met de verschillende verdiepingen", aldus Lucas.

Bekijk hieronder de nieuwe trailer.

Watch on YouTube

Luigi’s Mansion 3 is vanaf 31 oktober beschikbaar voor de Switch.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb nog nooit een Luigi's Mansion gespeeld, maar dit is toch wel 1 van de titels waar ik érg naar uit kijk, al probeer ik wel zo min mogelijk video's te kijken om alles fris te houden. Maar van wat ik gezien heb, bevalt me erg goed.

0

Aanbevolen voor jou